Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia -90

Dziewczyny dlaczego uwazacie sie za niskie????

Polecane posty

Gość Klaudia -90

juz którys raz z kolei widze jak laska pisze "jestem malutka mam 161" "jestem bardzo niska mam 165" ja mam 163 i uwazam ze jestem sredniego wzrostu,ani wysoka ani niska i wogóle duzo mam takich kolezanek 165, 164,160 i nie robimy z siebie kruszynek a tu taka pisze "jestem malusia i drobniusia mam 165" mysle ze wynika to z tego ze kobiety chcą czuc sie małe i drobne i dlatego tak wypisują, ale to śmieszne.

Gość Krokodylowy
ty konusie

Gość maluusia_161
jeżeli chodzi o mnie, mam kompleksy, mając jedyne 161. chciałabym chociażby 163... 2 cmm to wbrew pozorom różnica.(chociaż mała)

Gość alfontyna
caly temat twojego topiku jest durny ;];];] pomysl logicznie : dlaczego dziewczyny uwazaja sie za niskie??? odpowiedz: bo sa niskie! :D smiech

Gość KLaudia-90
no powaznie mówie tu kilka tematów dalej babka załozyła temat niskie kobietki jak sie ubieracie. no a jak sie mają ubierac kuzwa no, przeciez to chore.

Gość Klaudia-90
spojrzcie ile ejst tematów niskie jak sie ubieracie, niskie jakich macie schłopaków, jak wyglada niska dziewczyna z wysokim chłopakiem. dziewczyny strasznie podkreslają tą róznice i ogłaszają wszem i wobec ze śa niskie.

popieram autorke. malym sie jest jak sie nie przekracza 160. a glupie puste baby przezywaja ze sa niskie przy wzroscie 165:D ale im zazdroszcze ze nie maja wiekszych problemow. musza miec naprawde lekkie zycie skoro zaprzataja sobie dupe takimi pierdolami 🖐️

Gość dsffds
No tak, dziewczyna 1.60 jest sredniego wzrostu, ale facet 1.78 jest niski. Eh, wy glupie :D

Gość Klaudia-90
dziewczyna od 160 jest sredniego wzrostu a nie niska, pełno takich i to nie jest nic dziwnego to z czym tu sie obnosic. a wszedzie widze tylko "niskie jakie nosicie buty, jakie nosice majtki, jak sie ubieracie":O

Gość Klaudia-90
facet 178 jest sredniego wzrostu dla mnie np kobieta ponizej 160- niska 160-172 srednia powyzej ok 172- mozna powiedziec ze juz wysoka facet ponizej 170-niski 170-185-sredni powyzej 185-wysoki

Gość niedoszła siatkarka169cm
oczywiście macie rację, tez śmieszą mnie te tematy:-) ale to zależy tez od punktu widzenia, zawsze chciałam być siatkarką i moje 169 to karłowatość dosłownie;-)... ale w normalnych realiach to wzrost nawet nie wiem czy już nie wysoki

Gość dsffds
"kto pisze ze facet 1,78 jest niski?!" cala kafeteria?

Gość grenadinne
mam 162 cm, moj chlopak ma 198. kiedys bylam na jakiejs imprezie z kolezanka, przeciskalysmy sie przez tlum i slyszalam tylko komentarze "patrz, jakie fajne krasnale". tak wiec uwazam bazujac na tych dwoch faktach uwazam, ze jestem niska. w porownaniu z moimi kolezankami rowniez wygladam na drobna. to wszystko ma duzy wplyw na postrzeganie siebie, a wy tu durne pytania zadajecie... :O

ja mam 156cm i uważam sie za niską ale 165cm i mowic o sobie malusia? to wy chyba malusiej nie widzieliscie

Ja mierzę 168 cm i ważę 53kg. Mam 17 lat. Raczej już nie rosnę.

A dziękuje :) po prostu często zmieniam zawartośc szafy i dlatego :) ubrania szybko mi sie nudzą i wolę je wystawic na allegro niz mają lezec bezużytecznie

Gość Maluusia_161
a ja mam 167 i waze 78kg

Gość gość
Też to zauważyłam laska ma ponad 160 cm i uważa się za niską? To w Holandii średni wzrost u kobiety wynosi 166,8 cm W Wietnamie średni wzrost u faceta 162 cm Masa kobiet w Polsce ma ok 160 cm i jest to przeciętny wzrost Niska to taka ok 150 cm

Gość gość
Polska jest niskim narodem, i z moimi 165 zdecydowanie uważam się za bardzo wysoką. Dopiszę, że nie chce zajmować sie zadnym facetem, rodzic mu dzieci i prac śmierdzące gacie(faceci lubiące niskie z reguly takich dziewczyn szukają-sprzątaczek i praczek), stawiam na karierę, idę krok po kroku do celu. Nie jestem szczupła, mam silna budowę, nawet trochę męską. Nigdy nie czułam się źle, nigdy też nie chciałam być niska. kocham swoje życie i pieniądze.

Gość gość
i dodam jeszcze, że mam już tyle tych pieniędzy, że mogę sobie kupić każdego żigolaka, który będzie MI prał śmierdzące moje gacie :)

Gość gość
Ja mam 164, ważę 50, uważam się za niską i grubą, ale jakoś z tym żyję :D Kafeteria to nie cały świat

Gość gość
ja mam 170 uważam ze mój wzrost jest akurat i każda niższa jest dla mnie niska i tyle

Gość gość
Bo mam 157 cm ? Jestem niska a do tego chuda.