Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3007

wspaniały związek - a sex tragiczny -co robić?

Polecane posty

Gość czytajac po raz setny
podobnie napisany temat stwierdzam ze dla kobiet tylko liczy sie jebanie...

ten mi nawet opowiedział że z jedną (tą swoją niby ostatnią) że zrobił to na wakacjach i zrobili to 4 razy, przez 6 miesięcy bycia razem .... :(( czy Wy coś z tego rozumiecie? bo ja nie potrafię logicznie myslec ;)

no właśnie - przecież kto normalny liczy ile razy TO robi :D

albo może naprawdę 4 razy, i tak to zapamiętał, może to były jego 4 razy w całym życiu?? co myślicie?? ktore bardziej prawdopodobne, że wymyslil 4 razy., czy zrobl to tylko 4 razy?? ale zamotałam :D

Gość hgdfhrd
i zeby nie było nieporozumień liczy sie ale UDANE

no właśnie...wiesz powiedział, że 4 żeby było że ma jakieś doświadczenie, ale nie wyszedł dalej mówiąc, że np 40, żeby nie było, że powinien być w takim razie kozak w te klocki, a że nie jest, to by wyszło, że kłamie:classic_cool:

może być też taka opcja, że mówi prawdę, ale no po porostu seks mu nie leży...ma dwie lewe ręce do tego że tak powiem:P

ręcę to on ma do tego bardzo sprawne :D

wtedy jak mi to mowil o tych 4 razach z tamta ex, zapytał ile ja, to co ja mu miałam powiedzieć - że z jakiś tysiąc? :D:D to wybrnęłam, że nie liczyłam i nie wiem - taka prawda. ale on jest taki, że nie wychodzi, to juz nie próbuje dalej :( np. moglby zmienic pozycje czy coś,, ale przeciez ja nie bede nim zarządzać, a może muszę się przełamać i mu jakoś to powiedzeć...

czyli na jakiś czas zrezygnować z tych prób? i sprobwac zapomniec o tych przykrych sytuacjach? tylko że myslalam że mu przejdzie, a widze że ten jego styl poruszania się nie ma zamiaru ulec zmianie :(

Gość cdfvvc
vvvvvv

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Mam na imię Magda, moje zdjęcia są tutaj: http://www.sex-rozmowy.pl/magda_sex_telefon.html . Jestem samotną 24 latką, lubię porozmawiać przez telefon i pomasować moją ogoloną cipkę. Jeśli masz ochotę na rozmowę ze mną lub spotkanie to zadzwoń, dorabiam sobie seks telefonami i szukam partnera, który byłby w stanie bzykać mnie parę dni pod rząd.

Gość gość
Lepszy niż klasyczny zaczyna byc wirtualny seks. Często korzystam z http://sextelefon.twojweekend.com/ fajne dziewczyny maja, wiem z kim rozmawiam i są to naprawdę piękne dziewcyzny!

Gość gość
zlozcie sie mu na operacje przyrodzenia albo jakis przeszczep takich powaznych problemow nie mozna ignorowac