Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prysznic bezprzewodowy

wasz kontakt z tzw gwiazdami i ich ocena

Polecane posty

Gość prysznic bezprzewodowy

mamy w cholerę gwiazd, gwiazdeczek - cały nieboskłon,celebrytów jak ich oceniacie: głównie zachowania, wyglad , Wasze wyobrażenia potwierdzio isę co myśleliście o "gwiazdce" czy rozczarowanie? mój [przypadek (może później jeszcze kogos wymienię) Pudzian - spoko gość, przesympatyczny,nie zadzierał nosa Englert - straszny bufon, bradzo niemiły dla "pospólstwa" Zborowski Wiktor - ujął mnie kiedyś gdy gdzieś w bocznej uliczce przechodząc wyjął kasę i dał żebrającej babci, nie na pokaz bo uliczka była odludna Michał Wiśniewski - kurduplowaty buc a wasze doświadczenia

Miałem, a właściwie jeszcze mam bliższe "spotkanie III stopnia" z niszową gwiazdą literacką. W życiu realnym złodziej i cham. W życiu medialnym szacowna osoba, większość z was go kojarzy jeśli nie z nazwiska to z innej jego działalności.

Donald Tusk - wyluzowany człowiek z szacunkiem dla innych. Uśmiechnięty Grażyna Szapołowska - zmanierowana, patrząca z góry na"pospólstwo" Więcej grzechów nie pamiętam

Gość
wiola fiuk - zarozumiala, egocentryczna, falszywa baba (o wieeeeeeeele brzydsza niz jej wypacykowany wizerunek w tv, wierzcie na slowo) p. ewa wisniewska - baardzo mila, sympatyczna i ciepla osoba, taka do rany przyloz, troszke babciowata ale w pozytywnym znaczeniu:) robert leszczynski - zajebiscie zarozumialy bufon, szpaner, lanser i w ogole ''oryginalny mr Nike'' :o frytka - jeszcze gorzej niz to, o czym pisza o niej brukowce:o

Gość gusiaaaaak
Pudzian-prostak prostak prostak Doda- fajna babka Norbi-zajebisty koles , zabawny , sympatyczny Irek Bieleninik - chamski , lubi dogryzac innym

Gość annpolis19
darek michalczewski- niezbyt rozgarnięty kasia cichopek- miła, słodka aż rzygać się chce

Gość kelner też człowiek
moja kumpela kelnereczka obsługiwała tą rudą "Gwiazdę" z "Klanu" coś tam zagrała i zaśpiewała, było dużo ludzi więc powinna poczekać a ta dy podeszłą do niej i jej gości z gębą "... nie wiesz kim jestem ..." kumpela coś jej tam się odsrałą, je towarzystwo w brecht a dziewczyna o mało nie straciął [racy

Gość kubek czekoladyyyy
ja do Wisniewskiego nic nie mam, jest naprawde ok i bardzo sympatyczny, ze troche moze nadety - coz, wyrosl z masakrycznej biedy (jezdzcie na ulice Piasta w Łodzi na polesiu, on tam mieszkal za dzieciaka, syf i smrod) i dorobil sie czegos na wlasnej pracy i ma prawo byc z siebie dumny, ja przynajmniej do tego tak podchodze. jest ekscentryczny ale nic do niego nie mam. pudzian to nadety bufon jezdzacy swoim wyjebanym hummerem, oblesny koles. niezyjacy juz leon niemczyk - straszny dziad z niego byl :D sympatyczny ale totalnie nie przykladal wagi do tego jak wyglada, lazil po gieldzie lodzkiej w poszukiwaniu staroci. r.i.p. andrzej krzywy z de mono - zadziera nocha i mysli ze jest smieszny, ale ogolnie nie jest az tak zryty, nawet sympatyczny. tatiana okupnik - wiecznie usmiechnieta, bardzo fajna babka. magda femme - jest sympatyczna, nie robi z siebie niewiadomo kogo. swego czasu znalam caly zespol ich troje, kiedy wisnia byl z mandaryna jeszcze - on jeden pozostal normalny z calej tej chałastry, łągwa to pionek majacy sie za bog wie kogo, mandaryna generalnie sympatyczna ale zadzierała nocha, caly zepsol z ktorym ich troje gralo byl zajebisty :D michal fajbusiewicz z 997 - buc marian lichtmann z trubadurow - sympatyczny koles, naprawde jest ok, szeroko sie usmiecha :D z You Can Dance znam Wiolke Fiuk, Roxi z II edycji, Anie Szymoniak, ogolnie to tylko roxi byla soba w tym programie, wiolka i anka to kompletnie inne osoby poza kamerą, nie wiem dlaczego daly z siebie zrobic takie potworki w tv, ich sprawa. z Idola znam jeszcze pare osob ale oni sie juz chyba nie licza jako 'gwiazdy' wiec nie ma co gadac :D o, sportowcow znam jeszcze kilku, zazwyczaj wyzej sraja niz dupe maja, ale zdarzaja sie bardzo mile wyjątki ;)

Rudy gosc z Teleexpresu - supersympatyczny, dal spora kase na chore dzieci Maciek Rock - beznadziejny, patrzy z gory na wszystkich, mysli, ze jest wielka gwiazda Hubert Urbanski - sympatyczny, chociaz spojrzal na mnie tym swoim zdziwionym wzrokiem, podniosl brew i dziwnie sie usmiechnal:D Agata Buzek - lazi z lbem do gory, myslac, ze jest piekna, a jest zalosnie brzydka i wyniosla Kuba Wojewodzki - taki se koles, gdybym go nie znala z TV, to nic specjalnego, szedl zagadany z jakims typem i nie zwracal uwagi na otoczenie Martyna Wojciechowska - baaaaaaardzo mila i sympatyczna osobka, z przyjemnoscia dala mi autograf i ladnie sie usmiechala Kasia Zielinska - to samo, co Wojciechowska Anita Lipnicka - ani fajna, ani niefajna, dala autograf i poszla, nie mam zdania:|

Julia Żytko (z YCD) - bardzo fajna dziewczyna:) Pamiętam jak tańczyła w parku i później robiła sobie zdjecia z dzieciakami:) Sympatyczna;)

i jeszcze peja - przezajebisty gość!

Gość ach te gwiazdy
Norbi - potwierdzam fajny gość

przypomnialo mi sie jeszcze: Mroczki - 2 razy ich widzialam, jak se szli obok siebie, pozuja na wielkie gwiazdy, takze niesympatyczni Kazio Jakistam - ten koles, co gra Kamila w 'Na Wspolnej' - duuuuuzo ladniej wyglada na zywo i bardzo milutki, patrzyl sie na mnie, jak go mijalam i ladnie sie usmiechnal jego serialowy ojciec - Obloza - spoko gosc, mily, zabawny

Edyta Gorniak, nadeta wstertna baba, infantylna ksiezniczka..... Olaf Lubaszenko - super gosc Lady pank - za kolniezyk nie wylewaja ale ogolnie spoko goscie Beata Kozidrak - ryczaca 40-tka , ogolnie troche zadzeirala nosa Doda - oby tylko zwrocic na siebie uwage Kinga Rusin - takiego gwiazdorstwa to nawet Gorniak moze jej pozazdroscic...dawno nie widzialam zeby ktokolwiek mial nos az tak wysoko....

Krzysztof Tyniec - przemiły, sympatyczny, kulturalny Anja Orthodox - zarozuzmiała, niezbyt przyjemna (może miała zły dzień?) Krzysztof Najman - basista - były mąż w/w, naj naj najfajniejszy ze znanych ludzi, jakich spotkałam w życiu. Paulina Maślanka (Delight) - raczej miła osoba.

Edzia Górniak - jak dla mnie superbabka i miałam przyjemne spotkanie z nia;)

no ja tez....... jak przyjezdzda do hotelu to z mysla ze wszyscy naookolo beda skakac jak przepiorki i zrobia wszystko co szanowna sobie zazyczy...... a jak sie Pani nie spodoba...to wtedy wychodzi sloma z butow....

kiedyś pracowałam w agencji reklamowej i tam miałam "przyjemność " poznać trochę tych "gwiazdeczek" ale napiszę o najgorszej :( Lis Hanka, bez komentarza (widziałam ją również bez makijażu, koszmar z ulicy wiązów)

Gość no to ja jeszcze co widzialam
Fronczewski, mily, pomocny Tusk - skromny, unika rozgłosu dla rodziny Agata Mlynarska - egoistka

Gość adam ódź
an juwenaliach był Kazik , potem walił z nami studentami. co opowiadał. ogólnie spoko gość choć może był wyluzowany

Gosia Andrzejewicz wówczas Andrzejczuk chodziłyśmy do równoległych klas i miałyśmy przez 4 lata razem wf. Ogólnie ok, chociaż w TV jej nie poznałam, no i wszystkie akademie obspiewywala, no i nigdy w mini jej nie widziałam w lo ani w takim makijażu. Trzeba przyznać ze dużo robiła po szkole w muzycznej, śpiewy operowe i takie tam, ale myślałam wtedy ze coś bardziej ambitnego będzie produkować.

Maciej Orłoś- strasznie sympatyczny gość ,miły, wyluzowany i nie ma w nim kompletnie nic z nadętego gwiazdora dawac więcej bo to ciekawe :)

Gość pojfopgrqflwbmk nhjknlb./da
pani Ewa Bem - strasznie przesympatyczna kobieta. Niesamowice miel ją wspominam

Gość człowiek sukcesu
A wiec ja opowiem swoje spotkania z gwiazdami (troche tego było) Ania Przybylska - bardzo mila kobieta, a ten taniec.. wciaz go pamietam, pozdro Aniu :) Kasia Skrzynecka - Ty wiesz... to była cudowna noc:) Edyta Herbuś - wciąz mi wisisz 10 zł hehe, mila, sympatyczna kobietka Doda - dobrze sie rucha, chociaz spodziewalem sie czegos lepszego Weronika Ksiazkiewicz - polubilem ją.. moglo by cos byc miedzy nami Kuba Wojewodzki - w realu to leszcz, zupelnie inna postac, ktora sobie wyobrazalem po jego programach Pudzian - dobry trening zrobilismy a potem razem na balety.. szkoda, ze nie pijesz, ale ogolnie pozdrawiam Boguś Linda - mój człowiek :) To takie główne postacie z ktorymi mialem kontakt

Gość Facet z siłowni
812: Oj tak Peja to zajebisty gość, jest po prostu sobą. Jak już jesteśmy przy temacie raperów to Wilku z Hemp Gru, gość, który jest tez znany w świecie hip-hopowym a On jeździ metrem czy innymi środkami lokomocji i nie wywyższa się :) (Nie mylić z Jego wysokim wzrostem :p)