Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prysznic bezprzewodowy

wasz kontakt z tzw gwiazdami i ich ocena

Polecane posty

Gość a Żebrowski
M. jaki jest w kontaktach?

Gość fregata 1/1
a jola Rutowicz?

Gość poddddnosze

Gość gruszkakula
Miałam jedynie kontakt z Robertem Gawlińskim, ładnych parę lat temu. Bardzo sympatyczny koleś, nie zadziera nosa.

Gość teraz ja napisze
Jako dziecko bylam na festiwalu w Sopocie. Spotkalam tam w hotelu Beate Kozidrak - bardzo niesympatyczna pani ! Mysle ze udaje taka mila babke, ja ja zle wspominam. Mijalysmy sie w hotelu wiele razy, jak ja poprosilam o autograf i zdjecie to normalnie mialam wrazenie za na mnie nakrzyczy! EdytaBartosiewicz i Kasia Kowalska - mialam okazje byc na tzw. zamknietych koncertach. Potem rozmawialam z nimi i nawet bylam w kontakcie listownym- czasy bez komorek. Bardzo fajne, normale babki. Duza klasa i szczerosc od nich bila. Anja Orthodox - bardzo mila, rowna babka ! Widzialam Jolante Pienkowska w knajpce, siedziala obok mnie. Nie rozmawialam z nia, jednak wydala mi sie b.niesympatyczna

Gość aaaLE WIOCHAAAAAa

Gość teraz ja napisze
A moja kolezanka chodzila do podstawowki z Weronika Ksiazkiewicz - taka blondynka, chyba aktorka. Moja kolezanka mowila ze Weronika byla ''glupiotka''

Doda - w brew wszystkiemu spoko babka mozna z nia normalnie pogadac:) Kasia Cichopek-tak zwana cukierniczka slodka,rzygac sie chce i to jeszcze jak:O Pudzian-Jak dla mnie zajebisty koles mam z nim zdjecie nawer hihi:) Gosia andrzejewicz O kurwa glupi pustak zyje w swoim swiecie,chcialam autograf dla kuzynki bo ona ja lubi,to mowi do mnie o jak milo gosiomaniaku:O no kurwa myslalam,ze rzygne Robert Kubica-przesympatyczny zawstydzony i zajebiscie skromny koles

Gość o cieekawo
Maleńczuk - ma byer, lekko zmanierowany tak uliczniw może poza może życie ,widać że wóda, używy więzienie i sława lekko go nadwyrężyły, ale ma charyzmę choć już blednie

Gość I ja cos dopisze...
Kochani, ktos pytal o Eldo- nie wiem jakim jest czlowiekiem,ale musze wam polecic jego nową plytę- Nie pytaj o nia... I oczywiscie tytulowy utwor... Plyta mistrzowska- godna polecenia, poezja w czystym wydaniu... Nie pytaj mnie o Nią... znasz Ją doskonale... Pozdrawiam:)

swego czasu przeprowadzalam wywiady ze znanymi osobami.wiekszosc to naprawde przyjaznie nastawieni do otoczenia ludzie. Damiecka Matylda - fajna dziewczyna. czasami lubi sie przechwalac ale naprawde jest bardzo mila , zyczliwa i usmiechnieta jej brat Mateusz Damiecki - ojjj nie dosc , ze przystojny to i przesympatyczny.lubi zartowac ale tez ceni prywatnosc. nie lubi rozmawiac o sobie. ma dystans do wszystkiego Ivan Komarenko - fajny mezczyzna. duzo sie usmiecha. lubi flirtowac i calkiem niezle mu to idzie. nawet buziaka od niego dostalam Doda - heh infantylna panienka. ma zbyt duze mniemanie o sobie i jest brzydka w realu Szymon Kolecki - spoko facet. naprawde swoiski. da sie z nim porozmawiac na kazdy temat. w zadnym wypadku nie zadziera nosa. czujesz sie przy nim jakbys prowadzila rozmowe z sasiadem. Kaczynski - wesoly . media kreuja go na innego niz jest w rzeczywistosci Urszula - taka normalna kobieta. nie wywyzsza sie nad innych Anna Przybylska- idealny material na przyjaciolke. zna swoja wartosc ale nie przechwala sie.duzo sie usmiecha. pozniej napisze wiecej

Gość żółta kartka dla kafe
a są u nas gwiazdy?

Gość co się narobiło
Pudzian swojski chłop, czy męski ? zależy kto co lubi

Gość podniose tylko

Gość jhjgfjhjkhui
opa? ciekawam

Gość nie znam żadnej gwiazdy
przegrałem życie :classic_cool:

Kuba Wojewódzki - zupełnie inny człowiek. Po prostu inna twarz, wyłączają kamery i staje się ludzki. Miły, łagodny, życzliwy. Małgorzata Foremniak - mieszkała w tym samym hotelu, co ja. Spędziłyśmy Sylwestra w takich okolicznościach. Sympatyczna, nieśmiała, skromna, zdystansowana, chyba anorektyczka, przeraźliwie chuda. Daniel Olbrychski - cham, mający wszystkich gdzieś. Manuela Gretkowska - miła, inteligentna.

Gość mette
Adam Malysz - mily, skromny, bardzo sympatyczny czlowiek. Robert Mateja - wredny, nadety bufon. Kazik Staszewski - spko koles. Nie rozni sie w rzeczywistosci od scenicznego wizerunku.

Gość mlh
nikt wiecj nei mail kontaktu z gwiazami?

Gość rura stara ja świat
Mieczysław Fogg to był gość

Gość gabriela garciaaaaa
Gregor Schlierenzauer - zadufany w sobie, wyzej sra niz dupe ma, popisuje sie

Gość ruski towot
Manuele Gretkowska, inteligentna? :D Kobieta, która w jednym zdaniu deklaruje, że jest katoliczką i zwolenniczką aborcji i antykoncepcji :D Nie chcę jej obrażać ale ma problemy z logicznym myśleniem. Inny przykład: Partia Kobiet :D głupota z każdej strony :O a na dodatek ten plakat, którym się reklamowały :D tak bardzo zabiegają (Gretkowska i jej środowisko) o to by w kobiecie widzieć całość człowieka a nie tylko płeć :D Kobieta jest po prostu oczytana (chyba) wygadana, może i ma pewien wdzięk ale inteligencja nie jest jej mocną stroną.

Gość Rumek mój ideał
Poznałam kiedyś face to face Bolka i Lolka. fajne chłopaki ale pedały

Gość ziewać mi się chce
???

Gość tez sie dopisze...
Maciek Dowbor - sierota nie facet Agata Mlynarska - glupiutka i gwiazdorzy Jacek Kawalec - suuuper goosciu Ania Przybylska - swietna babka Kinga Rusin - o la Boga!!!! Hanka Lisowa - NO COMMENT!

Gość tez sie dopisze...
Pudzian spooko