Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grypsss

Malinowa sukienka - co do niej?

Polecane posty

Gość grypsss

Witam.Mam wielki dylemat: już nie długo będę druhną na weselu. Kupiłam taką sukienkę: http://img21.imageshack.us/img21/6509/dscf0656k.jpg Proszę, pomóżcie, bo nie mam pojęcia jakiego koloru wybrać dodatki. Jestem osobą niską i drobną.. dziękuje za rady:)

to nie jest malinowy tylko oczojebny rożowy.... myśle ze czarne dodatki beda najlepsze

Gość hania1234
ee tam czarne, bedzie smutno i pospolicie, dobierz buty jakieś takie fajne kolorowe, np połączenie beżu, różu i tym podobnych może w jakieś wzorki, kwiatki.. sama nie wiem ale mam takie w wyobraźni do tego kopertówka do kompletu i gitara, biżuteria wg uznania ja ubrałabym jakąś większą bardziej widoczną bransoletkę, może z jakichś kamyczków czy czegoś w tym stylu i malutkie migoczące kolczyki ;)

Gość grypsss
malinowy malinowy... tylko mój aparat nie oddał dokładnie koloru, przepraszam. w sumie dodałam zdjecie byście zobaczyly fason:P pozdrawiam

A jakie masz wlosy, cere? naturalne czy farbowane? mi by pasowaly delikatne, mleczne, kremowe, ekri, zeby zlagodzic sukienke.

Gość grypsss
@entka: http://odsiebie.com/pokaz/4469099---fdb1.html oczywiscie to była bardzo "probna" fryzura, mam drobne miedziane pasemka, które w tym dniu będą bardziej widoczne (nie ma to jak siostra fryzjerka;) ) wszystko bedzie tez lepiej dopracowane chyba zdecyduje się na kolor mleczny lub ecri. dziekuje za pomysly ;*