Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12000000000000000

nie odpisal mi

Polecane posty

Gość 12000000000000000

podalam sie za kogos innego , za inna laske , chcialam z nim rozmowe rozkrecic czy by wpadl .......... ale splawil mnie , piszac musialam go sprawdzic no bo pisywal kiedys z innymi myslicie ze dotrzyma slowa i pisac nie bedzie? chcialabym go tak naprawde sprawdzic ale nie znam jego znajomych no chyba z nk ale boje sie ze sie to wyda .....choc kontaktu z wiekszoscia nie ma , a kto by mial jego num gg ,wiem ze napiszecie ze jestem glupia ale to sliniejsze odemnie bo obiecywal tyle razy .... apisywal a teraz juz mnie splawil , no chyba ze pomyslal ze to ja wiem wiem jestem glupia ale coz zaufanie dobre kontrola lepsza

Gość ja_ona_0
wiesz co ja kiedys tez sie zawiodlam na moim chlopaku i trak zrobilam i sprawdzilam go. nawet nie raz sprawdzalam. nawet wkrecilam w to moja kumpele i poprosilam zeby ona pisala do niego. ale on nic nie odpisywal. staral sie i teraz jest juz cudownie. nawet zmienil nr kom i usunal gg i nie ma teraz problemu:) moge mu ufac

Gość 12000000000000000
tez wkrecilam raz kumpele i sie rozkrecal dobrze z pisaniem , ale to bylo dawno i pisywal z innymi , zrobilam burze :D teraz chcialam go sprawdzic ale splawil mnie -nie chce byc chamski ale nie pisz do mnie czesc- jestem szczeliwa ze tak zrobil ale to silniejsze odemnie nie mam pelnego zaufania :( moze naprawde boi sie ze mnie straci , bo mu zastrzeglam ze jak jezscze raz i dowidzenia :)