Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

----fatima---

pytanie do dziewczyn,tylko!

Polecane posty

słuchajcie mam takie jedno pytanko!mam problem z moimi włosnami.mam długie farbowane włosy,uzywam odżywek do wlosów pantene pro-v do włosow zniszconych i gliss kur w spreju do farbowanych,a mimo to moje włosy po umyciu i wyschnieciu wygladaja sianowato:(,zaje sobie sprawe ze owy problem mam z powodu codziennego uzywania prostownicy.niestety jak nie wyprostuje włosow to chodze tylko w kitce,rozpuszczone nie wygladaja. znacie jakies dobre ozdywki po ktorych naprawde moje włosy odzyja?meczy mnie juz to ciagłe prostowanie,ale poki co inaczej nie moge:(

Gość prasna
ja używałam takich maseczek z avonu, byly bardzo dobre i od razu działały ale nie wiem czy teraz są

Gość to nie tak jak myslisz
sluchaj, kup sobie maske w jakims salonie kosmetycznym taka pomaranczowa do zniszczonych wlosow, jest w takim litrowym "kubeczku";) kosztuje 40 zl a jest naprawde super, mialam tak zniszczone wlosy ze po umyciu wygladaly jak siano a po tej masce juz po 1 uzyciu widac efekty, polecam naprawde warto;)

Powinnaś dostac w kosmwtycznym:) Oosbiscie polecam jedwab BIOSILK,ja kupuje go w hurtowni kosmetycznej;)

Gość mam kilka rad
Raz na jakiś czas zmocz włosy nałóż na nie odżywkę (bez mycia wcześniejszego) i owiń jednorazówką albo ręcznikiem i zmyj po 2h. To bardzo mocno odżywia włosy, później umyj szampon+odzywka. Odzywki przy myciu nakładaj dużo, najbardziej na końce włosów. Kup sobie jeszcze mocno regenerującą maskę. Jakiś czas spinaj włosy (około 2 tygodnie), aż trochę odżyją. Znajdź sposób aby wyprostować włosy bez prostownicy, ja osobiście po umyciu związuje włosy w kitę (luźną) na karku, a następną gumkę wiążę już trochę mocniej 5 cm pod tą pierwszą, w rezultacie mam ok 4 gumek na włosach. ale po ściągnięciu (zakładam wieczorem, ściągam rano) włosów prostować nie muszę bo są proste i wygląda to naturalnie :):) a śladów po gumkach nie widać :) pozdrawiam :*

Gość tonietakjakmyslisz
ta maska nie ma jakiejs szczegolnej nazwy;) jest napisane hair mask i tyle;d ale fryzjer bedzie wiedzial o co chodzi jak zapytasz o litrowa pomaranczowa maske z jedwabiem za 40 zl;) polecam bo po niej wlosy sa takie mieciutkie

Gość prasna
teraz zamiast tych maseczek używam kału mojego kota - taki sam efekt daje