Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadajacy pytanie

Prawiczki tak czy nie?

Polecane posty

Gość zadajacy pytanie

Do dziewczyn i do kobiet pytanie: Czy przeszkadzałby wam facet który nie tyle co nie był w łóżku z kobietą ale również nie związał się nigdy z żadną?? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi oraz podanie swojego wieku, z góry dziękuje ;) Wiadomo pytanie dotyczy mnie, zadałem je bo mam 25 lat i dwu krotnie zostałem odrzucony z powodu braku doświadczenia...trochę nie wiem co o tym myśleć, bo kiedyś sądziłem że cos innego się liczy ...

19 wiosen:P Powiem tylko tyle, ze to nie ilosc kobiet i stosunkow seksualnych swiadcza o czlowieku. Pytanie tylko czy jest to Twoj swiadomy wybor czy moze nie miales po prostu szczescia. osobiscie ja wolalabym faceta, ktory nie ma duzego dorobku w tych sprawch, czyli malo kobiet i najlepiej prawiczek. Dziwie sie, ze z takiego powodu dziewczyny sie nie chca z Toba wiazac bo dla mnie to jest fakt, ktory rpzemawia na korzysc faceta i sprawia, ze zwracam na niego swoja uwage

Gość zadajacy pytanie
Nie mam szczęścia zupełnie, wcześniej to się nawet jakoś za dziewczynami nie rozglądałem, wiem że było też dla mnie za wcześnie. Teraz od paru dosłownie lat szukam bo się sam czuje, paskudne uczucie brrrr

Domyslam sie, nikt nie chce byc przeciez sam. Naprawde nie wiem jak Ci pomoc, najwidoczniej trafiles na nieodpowiednie dziewczyny, ktore szukaly faceta do lozka (czyt. z doswiadczeniem) a ty nie spelniles ich oczekiwan. Nie masz sie czym martwic, gdy znajdziesz dziewczyne wartosciowa, to bedzie patrzyla ona na to jakim jestes czlowiekiem a nie na ilosc zaliczonych panienek i razem bedziecie sie uczyc sztuki kochania :)

Gość zadajacy pytanie
Dobrze myślisz. Prawdopodobnie one właśnie takie były "łatwe" i może dlatego jakoś udało mi się podtrzymać te znajomości. Na siłę nie szukam, bo tak się nie da, ale mam szeroko otwarte oczy by przypadkiem tej właściwej nie przeoczyć ;)

no i tak trzymac :) Predzej czy pozniej sama Cie znajdzie, lepiej poczekac dluzej, ale trafic na te odpowiednia kobietke:)

Gość zadajacy pytanie
No właśnie o to chodzi, że szukam kobiety a nie dziewczyny :P

Masz dojrzale podejscie do zycia, wiec przypuszczam, ze dlugo czekac nie bedziesz:)

Gość zadajacy pytanie
Wow, ale komplement !! :D Dziękuje :):):)

Gość poprawka
mój miał dużo kobiet i byłam strasznie zazdrosna o nie... a z drugiej strony trochę potrafi w łóżku :D wszystko ma swoje plusy i minusy... ps. mam 22 lata, nie wydaje mi się, żeby "prawiczkowatość" była zła.... wszystkiego da się przecież nauczyć ;) no chyba, że też szukasz dziewicy?

Gość zadajacy pytanie
Nie szukam dziewicy, jedynie co to omijam ze zbytnim bagażem doświadczeń. Ciężko tak se planować no bo kto to może wiedzieć jak będzie :)

Gość poprawka
to niby nie powinno być z tym problemu, ja jestem zdania, że jak facet chce to potrafi ^^ więc mówię, że wszystkiego można Cię nauczyć ;-) ja bym Cię nie skreślała z tego powodu, chociaż pewnie byłabym zdziwiona :D pozdrawiam! :)

Gość zadajacy pytanie
Dwie 'poprzednie' były zdziwione, ale co w tym dziwnego? Ludziom się różnie przecież w życiu układa.

Gość dziecko szczęścia
Ja mam 23 lata, mój facet 25, oboje świeżaki, niedawno zaczęliśmy. Byłam zaskoczona ale mile. Było cudownie, nie zamieniłabym go na żadnego innego a to że razem zaczęliśmy sądze że jeszcze bardziej spoi nasz związek :) Nos do góry, spotkasz jeszcze kobietę, która Cię doceni :)

Gość zadajacy pytanie
W sumie to się trochę sam zagalopowałem, bo w pytaniu było też czy nie przeszkadzało by wam brak doświadczenia w byciu z kimś, a nie tylko chodziło mi o seks sam w sobie[ot w kwestii technicznej] ?? Czy np nie bałybyście się że facet będzie próbował sprawdzić jak to może być z inną? Tak z ciekawości.

Gość dziecko szczęścia
ja mojemu ufam bezgranicznie :)

Yh ja to bym się z takiego cieszyła :) jestem trochę nie ufna wobec facetów, a taki niedoświadczony to jakoś wydaje mi się bardziej godny zaufania, bo wiem, że jak dotąd nie zależało mu tylko na bzykaniu :D

Gość zadajacy pytanie
No i właśnie to jest to, poznałem życie trochę już [może z wyjątkiem bycia razem] i jednak zdaję sobie sprawę że nie wszystko jest takie różowe, takie bezgraniczne...

Gość . bono
DZIEWCZYNY CZYTAJCIE 34 LETNI PRAWICZEK ZASADAMI.