Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapisana wierszem

Czy powinnam powiedziec chlopakowi ilu mialam przed nim i ilu nie pamietam

Polecane posty

Gość Zapisana wierszem

Mialam po prostu bogata przeszlosc, czesto sie upijama na jumprezach i tyle. Mialam 9 chlopakow i pamitam ze procz nich parunastu seksual;nych partnro. Boje sie jak on na to zaeraguje :-| Ja mam 22 lata a on 26

Gość Prosty Cham
Najlepiej powiedz mu to w trakcie robienia mu loda..najlepiej przed samym końcem, wtedy będzie bardziej skupiony na tym zeby sie spuścić niż na tym co mówisz 🖐️

Gość xnbsp
Powinnaś podać mu dokładną ilość tych, których nie pamiętasz.

Gość MAŁRYCY
Zrob to jak Stirlitz. Pomoge Ci, chociaz jestes zwykla szmata. Powiedz mu, mialam tylu i tylu, tylu mnie ruchalo, tylu nie pamietam, a na koniec spytaj ktora godzina. Bo wg Stirlitza, ostatnie zdanie najbardziej zapada w pamiec :P. A tak w ogole to spierdalaj. SZMATA

Gość no to nawet sporo
Jak się z kim jest to się akceptuje kogoś w całości takim jakim jest, myślę że mało który facet nie miałby problemów z taką sytuacją. Najlepiej w miarę wcześnie to ustalić i obgadać bo po roku czasu jak się "wyda" to on może odejść i ma się rok powiedzmy stracony. Ale to tylko jedna z milionów opcji :)

Gość takata
czy teraz pisząć to też jesteś pijana? czy tak roztrzęsiona, że ci się literki mylą?? co za dziwny post, chyba podpucha

Gość no to nawet sporo
do pikok, takie rzeczy wcześniej czy później trzeba obgadać od tego się nie ucieknie, i wcale nie trzeba poznawać szczegółów tylko ogólniki, bo wtedy się wie z kim ma się do czynienia

Gość iczi
Co Ty,zostaw cos dla siebie. W sexie nie wolno byc takim przezroczystym, bedziesz bardziej tajemnicza majac cos tylko dla siebie. Nie mow takich rzeczy, jeszcze to moze wykorzysta przeciw Tobie? Ja Ci stanowczo odradzam,zycze Ci wszystkiego dobrego

Gość kwiczolos
a co mówiłaś poprzednim ośmiu?