Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slawomir_samotny

Czy obgadywanie żony przez męża to ZDRADA ?

Polecane posty

Gość slawomir_samotny

albo żony przez męża...

Gość agd rtf rządzi
no zależy jak obgadujesz

JEsli obgadując całuje tuli, uprawia seks z inną kobietą to tak. Zdrada a obgadywanie.. hmm Przeciez kazdy wszytskich obgaduje.. jak maz zone i zona mezy np.przy kolezankach, kolegach.. taka duchowa zdrada? u mnei taka zdrada nie przechodzi.

Gość sławomira towarzyska
nicponiu do wyrka anie po forumach sie szlajasz!!!!!!!!!

świadectwo gloria polo Przy każdej okazji, jak na przykład podczas plotek, które szerzyłam na cały świat, kiedy naśmiewałam się z kogoś, albo kiedy lekkomyślnie wymyślałam innym ludziom złośliwe przezwiska, oraz mówiłam o nich dookoła i za każdym razem naigrywałam się w straszliwy sposób. Jak bardzo i jak wiele osób przez to zraniłam, obraziłam, wystawiłam na pośmiewisko i oczerniłam. To wszystko wyrządziłam moim bliźnim. Nie macie pojęcia, jak jedno przezwisko może zranić osobę. Może ona z tego powodu nabrać kompleksów niższości, które mogą towarzyszyć jej przez całe życie i stać się przyczyną cierpień. Na przykład pewną koleżankę, która była nieco pulchna nazywałam „grubaską” albo „tłuścioszką”. Nigdy nie pozbyła się tego określenia i pozostała na zawsze „tłuścioszką”. Bardzo ją to bolało. Frustracja uczyniła z niej bulimiczkę, co wpływało na jej sylwetkę. Z tego powodu inni często nie zabierali jej ze sobą, ani nie zapraszali. I zobaczcie, jak słowa mogą pociągać za sobą pewne czyny. Na końcu powstaje mnóstwo złośliwości. Wszystko to jest trującym owocem jednego lekkomyślnie wypowiedzianego słowa. http://gloriapolo.webstandrds.info/gloria_polo/nie-mow-falszywego-swiadectwa-przeciw-blizniemu-swemu.html

Gość Onn_
Tak. W dobrym, normalnym związku druga osoba jest najbliższą osobą na świecie. To powinien być pierwszy przyjaciel. Absurdem jest żalenie się, narzekanie, wywlekanie wzajemnych spraw gdziekolwiek na zewnątrz (wyjątkiem, w bardzo ograniczonym zakresie, jest matka/ojciec/rodzeństwo). Trzeba być kompletnym kretynem/kretynką aby jakieś wzajemne sprawy wywlekać przed koleżankami/kolegami czy na jakichś forach internetowych. Po to jest wzajemna miłość i przyjaźń aby wprost o różnych sprawach pogadać i je ustalić/zmienić.

Gość tojuzbylo
onn....jejkus...gdzie tacy jak Ty sie uchowali :(

Gość Onn_
A co w tym niby dziwnego ? Wyobrażasz sobie, że zona idzie pogdadać na kawę do koleżanek i zaczyna najeżdżać na swojego faceta ? Przecież wprost mówi to tyle: 1. mam dupiatego gościa, 2. sama jestem dupiata bo nie mogłam w takim razie mieć lepszego, 3. Razem jesteśmy dupiaci bo nie potrafimy tego rozwiązać. Oczywiście działa to też w drugą stronę. To, że 80% ludzi właśnie taka jest, niczego nie zmienia :))

Gość Bulik
Mam taka sutuacje ze moja Alaska kobieta obgaduja mnie dla swojej kolezanek ale same zle konteksty co robic

Gość gość
Mój mąż mnie obgaduje albo inaczej krytykuje do obcych np koleżanki z pracy znalazł sobie pocieszycielkę ale ze mną nie chce rozmawiać o problemach to jest wredne i już mu nie ufam.Takie zachowanie bardzo boli co z nim zrobić żeby tego nie robił tyle razy mu mówiłam że trzeba razem rozwiązywać problemy i rozmawiać.

Gość mąż pracocholiczki
Ja już drugi dzień obgaduję moją żonę na forum, bo dostaję kurwicy, ale to nie jest zdrada

Gość gość
oczywiście,że zdrada...zdrada zaufania,zdrada tajemnic małżeńskich,zdrada rodziny

Gość mąż pracocholiczki
co najwyżej to złamanie zasady dyskrecji

Gość gość
zasady dyskrecji to możesz mieć w firmie a nie w małżeństwie

Gość gość
spotkałam taką głupawą żonę Edytę . z Radlina cały czas w pracy i przed obcymi obgadywała męża o wszystkim o seksie z mu nie daje że sama wyciąga pieniądze z jego kieszeni bo ma mało na ciuchy kosmetyki i że to i tamto że marzy się jej inny chłop z dużą kasą /wydawała chyba więcej na siebie niż zarabiała/i nawet szuka takiego i kiedyś odejdzie gdyby jej mąż K. o tym wiedział naprawdę dobry fajny facet ,który potrafi upiec ciasto i uchylić jej nieba to jest przykre kobieta ,której nie da się zaufać - daleko od takich koleżanek

Gość gość
wszyscy znają to dziwadło mąż od niej to fajny facet spokojny Krzysztof Maksik Radlin hobby samochody a ona pyskata wadzi się z każdym ubiera się jak kutyzana koronki na wierch dwa obwisłe wystają na pokaz mini obcisłe spódniczki ino nie spojrzy jak brzuch jej wisi i wszyscy się śmieją na boku bo lata ma już swoje dwoje dzieci a nie 15-cie

Gość gość
nawiązuję do ostatniej wypowiedzi ;to jest naprawdze chodzące dziwadło czarne cycate egoistyczne mąż się rozpił z rozpaczy wszyscy znają jej wyczyny komu przebiła ze złości opony itp. sama się tym szczyci że dokopała komuś-dzieci to bachory ma dwie córki wspaniałe dziewczyny radzą sobie bo życie je nauczyło: tą drugą nie chciała ale niestety urodziła /to są jej słowa z uśmiechem zawsze opwiada / zmieniła adres lecz nie może wymazać swej burzliwej i przeszłości obgadywania innych zmyślania i okradania ludzi którzy jej zaufali

Gość gość
my ją już poznaliśmy mieszka tu -Śkrbeńsko dzieci chodzą do naszej szkoły i nic poważnego nie da się na ten temat powiedzieć -szkoda gadać

Gość gość
EDYTKA ma dugi szok można to wyczytać a nawet odkupić dług czy natala i druga córa jest świadoma co nato stanislaw

Gość gość
Zależy co mówisz. Brak szacunku.

Gość gość
11:01 Czarna się poskarży policji , ze jej dokuczasz online :D