Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ups9w4

Syn zakochał się w kobiecie z dzieckiem! Córka się wyprowadził!

Polecane posty

Gość no chyba każda matka się
martwi ale nie każda robi z tego szum!!!!!

Gość dziecko nawet z gwaltu
moze byc lepsze niz nie z gwaltu, to kwestia wpojonych od początku zasad - jest takie przyslowie - Dajcie mi dziecko, a moge z niego zrobic geniusza lub kryminalistę - dziecko jest jak plastelina...

Gość dziecko z gwaltu
O wnuczkę rozumiem ze sie martwisz, no ale nie Twoja to rola tylko ojca. Natomiast twoja córka jest dorosla i jak sie sparzy, to wróci, - a noz sie jej ułożyyy. Rozumie, Twoje rozterki - ale nic nie poradzisz, a tylko bedziesz sie jeszcze bardziej nakrecac.

Gość głupia babo..........
ja też zostałam zgwałcona urodziłam syna i kocham go najbardziej na świecie! :) chłopak ma już 16 lat i prawie żadnych problemów wychowawczych :) twoja córka też ma prawo do szczęścia a Ty i Twój mąż możecie interweniować dopiero wtedy gdyby naprawde była przez tego gościa krzywdzona ja po urodzeniu dziecka z nikim się już nie związałam ale tego że urodziłam nie żałuje :)

Gość dziecko gwałciciela nie zawsze
jest złe! wystarczy spojrzec na dzieci które mają wspaniałych rodziców a mimo wszystko są zwyrodnialcami! radze więcej pokory droga pani

Gość jeśli chodzi o córke
to ma prawo do układanie życie sobie po swojemu

Gość jdffa
No nie bez przesady! Dziecko z gwałtu nie rodzi sie złe , to tylko ludzie powodują że człowiek staje się zły . Rozumiem twoje zmartwienie o dzieci wnuki , ale to ich życie i powinni zyc po swojemu bez udziału rodziców/dziadków.

Gość jakaś patologiczna sytuacja
Kobieto twierdzisz że nie oceniasz ludzi? a pokazałaś coś zupełnie innego! dziecko tej dziewczyny z którą związany jest twój syn wcale nie bedzie gwałcicielem bo to wszystko zależy od wychowania! facet córki moze okazac sie dobrym mezem i ojcem dla jej dziecka. A Ty i Twój mąż udajcie się na terapie.

Gość Natasha 15
Dziecko z gwałtu nie jest inne!!! stało się trudno..dziecko jest tak samo kochane i potrzebuje tej samej miłości od innych,,Nie rozumie w czym to może Pani przeszkadzać...