Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy help

prezent na 30lecie malzenstwa rodzicow

Polecane posty

Gość pomocy help

Witam, za klika miesiecy rodzice beda obchodzic 30 lecie zwiazku mazlenskiego.Chcemy z mezem zrobic im niespodzianke.Myslelismy o romantycznej kolacji z bukietem 30 czerwonych roz oraz o zaproszeniu na wycieczke, ktora wreczy rodzicom kelner ( w kopercie) podczas tej kolacji.Szukam w internecie ofert takiej wycieczki w kraju ale nie moge nic znalezc.Czy mozecie mi pomoc.Bardzo prosze.

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stronie www.polski-bux.pl/?r=nowamary i codziennie odwiedzać 25 reklam, zarobek gwarantowany a na start dostajesz aż 6zł . polecam

Myśle, że jeszcze może do tego dodać piękny album z ich zdjęciami, który byłby rodzajem podsumowania ich 30letniego związku, z miejscem oczywiście, na dalsze lata :) Na superfoto.pl widziałam ostatnio piękne fotoalbumy w niedrogiej cenie. Serwis jest profesjonalny, ponieważ zamówiłam u enich ostatnio odbitki w promocji i nie miałam żadnych zastrzeżeń. Album będzie fajnym, symbolicznym prezentem, przy którym można naprawdę wiele wspominać. W sam raz do kolacji :) Pozdrawiam!

Gość sg
szukaj w polskich biurach podrozy na pewno jest masa ofert!! lub po prostu wynajmijcie im pokoj w pensjonacie lub kwaterze moze jakis Zdroj?? album fajna sprawa,ale jak skompletowac tyle zdjec z 30lat?? przeciez cyfrowek nie bylo... skanowac wszystko?? ja mam ten problem za rok :)

albumy bym sobie darowala, co do kolacji super, a wycieczka, to zalezy od kondycji rodzicow ale moze zrodla termalne? sa takie 2-3 dniowe, bardzo duzo starszych ludzi jezdzi, dla zdrowia i atrakcja :D