Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molkoja

Masturbacja to dla mnie zezwieczęcenie.

Polecane posty

Gość malkoja
aha, słyszałam :) ale mnie to w tym przypadku nie dotyczy

Gość bożesztymój
Twoje zdanie na temat masturbacji obchodzi większość tu zgromadzonych tyle, co wpływ białych myszek na topnienie lądolodu skandynawskiego.

Gość normalnaaleoryginalna
wsszyscy uwazaja ze to jest naturalne ale to nie swiat kieruje konkretnymi osobami i ich odczuciami,jesli chodzi o mnie tez nie uwazam ze masturbowanie siee jest czyms naturalnym,nie "bawie sie w to " a blee

Gość malkoja
chociaż jedna

Gość molkoja
Napisałam że to dla mnie zezwierzęcenie, bo robięto już od dłuższego czasu, bardzo mi się podoba i jest przyjemnie, ale zaczynają mi włosy rosnąć na rękach, a z tyłu ogonek...

A co ty zlego widzisz w zwierzatkach? Sa lepsze od ludzi. Wiec zezwierzecenie prowadzi tylko do dobrego:P

Gość malkoja
no i zapmniales dodac, ze kly jescze

Masturbacja to nie żadne zezwieżę cenie tylko normalna czynność która powoduje rozładownie popędu seksualnego w momencie kiedy nie posiadamy partnera, podczas wspólnych zabaw lub gdy parnerka ma okres, to nic kurwa zlego, przestańmy żyć w stareotypach. Są 100000000 razy gorsze rzeczy które robią dziś ludzie i to jest zezwierzęcenie...

Gość dokładnie tak
Np. lichwiarskie oprocentowanie kredytu w Providencie- to jest dopiero zezwierzęcenie!! Walenie konia albo strzały z palca to przy tym pikuś

Gość malkoja
Jakbym przyłapała na tym mojego faceta to bym go więcej nie dotknęła. Masturbacja masturbacja, po prostu ten popęd ktory prowadzi do tego jest bleeeeeeeeee. Nic na to nie poradzę, chocbym chciała. Tak juz mam.