Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknybrzuszek.com

ubrania dla Mam

Polecane posty

Gość pieknybrzuszek.com

Witam Droga Mamo!! W oczekiwaniu na narodziny dziecka i zmyślą o Tobie przygotowałam kolekcję atrakcyjnych i wygodnych ubrań ciążowych. Jeszcze niedawno sama miałam problem ze znalezieniem fajnych ciuszków za korzystna cenę. Ta kolekcja jest właśnie dla Ciebie,stworzona przez Mamę dla Mam. Stawiam na JAKOŚĆ I PIĘKNO ponieważ zadowolona i uśmiechnięta mama to szczęśliwe Maleństwo! Dlatego u nas znajdziesz najpiękniejsze fasony i najlepszej jakości tkaniny, z jakich szyte są ubrania, bieliznę a przy okazji ubierzesz swojego Maluszka. Piękny Brzuszek ma dla Ciebie specjalną ofertę ubrań dopasowujących się do zmieniającego się obwodu talii, do noszenia w pracy, na co dzień a zwłaszcza na eleganckie okazje. Dopasowane stroje, wąskie sukienki pozwalają podkreślić Twoja kobiecość oraz zachować nowoczesny i modny wygląd , a co najważniejsze eksponują to,co teraz jest najpiękniejsze twój Brzuszek. Niezwykła funkcjonalność oraz praktyczność ubrań pozwoli na noszenie ich także po urodzeniu dziecka, tak aby wydane pieniążki nieokazały się jednorazowym wydatkiem. Specjalnie dla wyjątkowych Mam będziemy realizować zamówienia na ubrania w rozmiarze niedostępnym w naszym sklepie. Nie ma twojego rozmiaru?Chcesz podzielić się z nami swoimi uwagami? Masz ciekawe propozycje? Pisz, czekam na twoje sugestie! www.pieknybrzuszek.com sklep@pieknybrzuszek.com