Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsdf

Czy Wasze kolezanki caluja Waszych chlopakow w policzek?

Polecane posty

Gość sdfsdf

moja kumpela wczoraj sie napila i pocalowala mojego chlopaka w policzek;/

Gość ewaweaewawea
zadna moja kolezanka nie calowala mojego chlopaka w policzek a w jakiej to bylo sytuacji ?????

Gość ech straszne
A niech by tylko któraś spróbowała...

Nie - no chyba że przy składaniu życzeń urodzinowych. A koleżance w takim przypadku jak wytrzeźwieje powiedziałabym spokojnie że nie chcę by całowała mojego chłopaka.

Gość ja caluje
Ja całuje chłopaków moich kolezanek w policzek i oni mnie też - na powitanie.

Gość sdfsdf
Robilam Im i innym zdjecie, takie grupowe na imprezie, a ona go wlasnie wtedy pocalowala..NIby do zdjecia..ale wczoraj zaczela sie do niego podwalac, niby na zarty, ale strasznie sie wkurzyklam

Gość ech straszne
Trzeba z nią pogadać i powiedzieć dosadnie, że sobie tego nie życzysz;)

Gość sdfsdf
jestem taka wkurzona ze sobie nie wyobrazacie;/

Gość ech straszne
Ja sobie wyobrażam;] Jestem straszną zazdrośnicą. Zareagowałabym pewnie od razu i jeszcze zwróciła uwagę facetowi, że nie zareagował.

Gość kropka89
mojego nie całują, zresztą moje kumpelki nie robią takich rzeczy:)

Gość I dont know
wiecie co. Jak do nas przychodzą znajomi -małżeństwo to ONA całuje w policzek 3 razy mnie i mojego meża. ON podaje rękę mnie (nie całując mnie) i podaje rękę mojemu mężowi. Trochę mi głupio że on mnie też nie pocałował :O Może nie słusznie się czepiam??

Gość hfdhye
przy powitaniu i pozegnaniu, ale nie wszytskie koelzanki, tylko bliskief

Gość slesleska
nie, NIE CALUJA!

jak w jakims towarzystwie norma jest ze na dzien i do widzenia buziak w policzek i caluje kazdy kazdego to spoko. ale zeby tak o, na imprezie nagle pocalowac. przystawiala sie na bank i powiedz jej to, moze jej sie glupio zrobi i sie bedzie pilnowala nastepnym razem.. aha i pamietaj, ze ona oczywiscie bedzie z ciebie robic ideiotke, ze nic podobnego, ze z drzewa chyba spadlas, ale to co uslyszy od Ciebie na pewno zrobi na niej wrazenie. Popros zeby wiecej tego nie robila, niezaleznie czy to wedlug niej cos znaczylo czy nie

Gość nie ale jedna tez ciagle
podwala sie do mojego faceta :o dziwka kazdemu dupy daje a jest zazdrosna bo moj facet jest cudowny i zawsze dopytywala sie jak nam sie uklada, nawet na sile chciala mi wciskac numer do "zajebistej dupy" zebym sie z nim umowila a ona juz poleci do mojego skarba ;) Na ostatniej imprezie, gdzie była ona, moj facet i 3 moje przyjaciolki tez sie podwalala, nawet mu mowila zeby z nia wyszedl pogadac ale on ja tylko wysmial a jedna przyjaciolka tak sie wkurzyla ze zaczela jej delikatnie mowiac recznie tlumaczyc ze moj jest zajety :) Przenocowalam ja tylko bo daleko mieszka i rano szybko sie wyniosla. Juz nie potrzebuje takiej "kolezanki" falszywej suki :o

przecież buziak w policzek to nie koniec świata. przytulają sie do niego, ale koleżeńsko, bo stanowimy zgraną paczkę znajomych. ja sie o to nie obrażę, bo swoich kolegów też całuje w policzek. (powitanie i pożegnanie -> norma)

no caluje jedna taka, bo to moja kumpela jest i laska przyjaciela mojego boya. inne nie - i dobrze:) fanka malibu - podpisuje sie pod twoim nickiem :classic_cool:

Gość rÓżoFfa KaRoLaJna
no pewnie moje kumpele całuja mojego starego moją starą ,psa , sąsiada spod trójki , wszystkich ktorzy stoja w kolejce do kasy w biedronie, kur*a każdego całują

Gość sdfsdf
no dla mnie to dziwne takie calowanie, calowac to sie mozna ale z partnerem/ partnerka, nawet jezeli chodzi o calowanie w polcizek to tez tylko z osoba z ktora sie jest.. ja innych facetow na powitanie czy na pozegnanie nie caluje..

Gość ja obcych facetow nie
caluje i w zyciu bym nie chciala, zeby moj sie obsciskiwal z kimkolwiek innym...

Gość sdfsdf
;/

sdfsdf - ja bym przywaliła "koleżnce dziwce" niezłą lute za takie niewinne buziaczki i ostrzegła, że jeszcze jeden taki wyskok a jej buzka zostanie zmasakrowana. Z dziwkami trzeba ostro :) A faceta ustaw, żeby nie dawał się całować obcym babą.