Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka pyta

dwie osoby w jedynce

Polecane posty

Gość agnieszka pyta

Czy ktoś kiedyś wynajął pokój jednoosobowy dla dwóch osób? Dwie osoby w jednym łóżku? Czy to jest do przeżycia? :)

Gość raczej w hotelach i pensjonata
ch to chyba nie przejdzie. Chyba że druga osoba wejdzie oknem i nikt nie zauważy.

Gość Zwykle sie dyrekcja hotelu nie
godzi na cos takiego ale moi znajomi mieszkali w 4 w jednoosobowym. 3 facetów i dziewczyna. Ona spala na łóżku a oni mieli śpiwory i karimaty :D

Gość wlascicielobiektu
ludzie jakie to zenujace jak ktos przychodzi i chce 1 osobowy pokoj dla 2 osob nie przesadzajcie z ta oszczednoscia, osobiscie u nas nigdy sie na cos takiego nie zgadzamy , bo jesli nawt to oplata i tak za ddwie osoby bo nie istotne ze to jedynka, ale woda, prad, smieci itd. zuzywaja 2 osoby , zenujace

Gość no prad to rzeczywiscie sie
podwójnie zuzywa.... Mniejsza o to, ja spałam kiedys w siódemke w dwójce i było super. Z tym ze nikt nie miał pretensji bo pokoje były dla wszystkich kupione, po prostu tak nam odwaliło.

Gość żenujące to prawda
ale kiedyś miałam taką sytuację, że po całym dniu podróży w ciężkich warunkach dojechaliśmy wreszcie do mieściny mocno turystycznej, ale w środku sezonu, więc wszystko zajęte, w końcu w jakimś hotelu mówią, że mają tylko jedną jedynkę - a nas dwoje. I też nie chcieli się zgodzić, nawet jak powiedziałam, że zapłacimy jak za dwójkę. Nie było to w Polsce.

Gość agnieszka pyta
Czasami tak jest, że rzeczywiście brakuje pieniędzy i trzeba kombinować. A czy to żenujące to już na pewno wiesz najlepiej Ty.

Gość k u k u l k a
ja bylam teraz nad morzem i mielismy z chlopakiem 1ke ale lozko bylo duze ze spokojnie zmiescily sie 2 osoby. wiec mozna...

Gość wlascicielobiektu
no prad to rzeczywiscie sie _> a suszarka do wlosow, a automat do spluczki, a przesiadywanie w lazience pdwojne - malo, zastanow sie zanim napiszesz glupote

Gość agnieszka pyta
Sądzę jednak, że łóżka w jedynkach są straszliwie wąskie i raczej trudno byłoby się na takim wyspać we dwie osoby. Czyli odpada :)

Gość wlascicielobiektu
u nas jest taka zasada jesli ktos wspomni o takim patencie to dla niego miejsca u nas nie ma, nie lubimy kombinatorów

Gość a musicie spac razem
wezcie spiwór i niech jedno z was spi na podlodze :D Albo razem

Gość no żenujące bo jak
się jedzie na wakacje i nie ma się kasy, to można inaczej kombinować, np. wziąć ze sobą namiot, na polu namiotowym ceny są niższe. Albo wypić skrzynkę piwa mniej i starczy na podwójny pokój.

Gość wlascicielobiektu
a nie zenujace, ludzie czy na wczasy sie jedzie wypoczac czy sie meczyc - odpowiedzcie sobie sami

Gość fdfsfsf
to jest takie trochę żalosne Jak nie macie forsy na hotele - nocujcie w schroniskach

Gość poza tym cena za pokój
dwuosobowy jest często podobna do tej za jednoosobowy...

Gość k u k u l k a
w takim razie ja trafilam na super kobiete bo mi sama zaproponowala taki uklad. jedynka z duzym lozkiem sypialnianym. ale placilismy za 2 osoby tylko o 20zl taniej od osoby

Gość jechac na wakacje
bez kasy jak zebrak, to jest zenujace. Jak sie nie pracuje to siedziec na dupie!!!

Gość fdgdfgdfgdfg
jechac na wakacje bez kasy jak zebrak, to jest zenujace. Jak sie nie pracuje to siedziec na dupie!!! I TO JEST PIEKNA PLETA TEGO TEMATU BRAWO

Gość agnieszka pyta
Kukulka, jesteś więc żenująca zdaniem wielu z tego forum ;)