Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jak starsze dziewczynki znosza przekłucie uszek ??????

Polecane posty

Moja córcia ma 3 latka i tak myśle ze dorosła juz do kolczyków, sama o nie prosi ale mysle ze nie do końca zdaje sobie sprawe co znaczy mieć kolczyki. Jak Wasze starsze dziewczynki, kilkulatki zniosły ten zabieg????

Gość po cholere takiemu dziecku
bizuteria...

ale ja nie potrzebuje porad czy przekłuć czy nie, więc daruj sobie

Gość więc ty sobie daruj zakladanie
tysięczny raz takego samego tematu. Wyszukiwarka nie gryzie

Moja mama robi kolczyli już nawet rocznym dziewczynką robiła. To boli jak szczepeinie więć jak twoja dzidzia nie najgorzej to znosiła to kolczyki też przeżyje ;)

Gość dzis rowne 38 tc
Wiesz co, ja mialam przeklute uszy majac niecale 3 latka i z tego co wiem znioslam to bardzo dobrze. Podobno najbardziej krzyczalam i plakalam podczas naznaczania dlugopisem, w ktorym miejscu maja byc dziurki :), potem wszystko mi przeszlo i przy samym przekluwaniu siedzialam cicho i bylam bardzo ciekawa. Ja niestety nic z tego nie pamietam, wiec jak widac traumy nie mam ;), a bylo to prawie 27 lat temy, wiec i metody przekluwania byly inne, takze nie martw sie. Twoja corcia na pewno dobrze to zniesie i nawet nie bedzie o tym pamietac, a i uszka szybko sie zagoja.

Moja siostra chodziła tydzień z przekłutym jednym uchem bo tak sie przestraszyła jak zobaczyła igłe i tylko jedno dała przekłóć, za tydzień sama mówiła że chce w drugim uszku - potem dumnie wszystkim pokazywała swoje przekłute uszka. miała niecałe 3 latka.

alez skorzystałam z wyszukiwarki i nie mam takiego tematu więc zgryzliwe uwagi wsadz sobie w ...... dzieki za odpowiedzi pozostałym osobom ;) czekam na kolejne ;)

Gość to znaczy ze nie umiesz szukać
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3200783 proszę bardzo. Masz tam wszystko, czy boli, czy nie boli, zresztą nie rozumiem pytania bo zapewne sama masz przekłute.