Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca19

Jakie najbardziej lubicie fryzury u facetów?

Polecane posty

wiankowy nie dosyc ze zniewolony to jeszcze uwieziles sie w pułapce porownywania

:O Tusk jest RÓWNIEŻ politykiem;) i jeśli sie chwalisz, że masz tyle hajsu i że jesteś taki poważny i "nie wyglądasz jak gej, metroseksualista" itp. to może zainwestuj w przeszczep włosów?:O

mi mała - i tu również obalę Twoją teorię ;) mój facet ma dwadzieścia kilka lat i jest łysy z wyboru, a nie z 'przymusu', bo łysieje;)

Gość -------------------
Irokez !!!!!!!!!!!!!

Gość Mężczyzna z wiankiem
Owszem, piisałem o politykach, ale o łysych politykach! Czytać ze zrozumieniem. Mi Mała a co złego jest w łysieniu? Czyżby kolejna mądra, która skreśla faceta z powodu łysienia?

Daliście się wkręcić. Byłem prowokacją. Nie ma nic gorszego jak młody, łysy facet, który zamiast się golić nosi wianek. Według mnie wygląda to obrzydliwie. Trzeba mieć niezły tupet i być bezwstydnym, żeby będąc łysym facetem chodzić do fryzjera i prosić o przystrzyganie wianka nożyczkami. Tacy faceci robią z siebie totalne sieroty. Łysy facet koło 30stki, który zamiast się golić na zero nosi wianek wygląda jak obleśny stary prawiczek i mamisynek. Albo maszynką do włosów na zero, albo żyletką. Druga opcja wygląda lepiej w przypadku zaawansowanego łysienia http://www.vitaderm.pl/images/strony/ist2_716005_back_to_reality.jpg

Wianek wygląda po prostu żałośnie i taki facet sprawia wrażenie życiowej ofermy

Gość erricka
regres,jaki znawca mody :D,nie wiedziałam to zależy od wieku i twarzy,młodym wszystko pasuje,starszym koło 30 co innego

Gość mówię jasno i wyraźnię
na grzyba...

Ona_scorpiona_von_harpia a jak ktoś łysieje, ale się goli i nie nosi obleśnych wianków i zaczesek?

to u mnie go dyskfalifikuje na starcie. chyba, ze ma juz te 40-50 lat, to co innego. ale na takich mam jeszcze czas. nie podobaja mi sie faceci (z wygladu): bears lysiejacy, lysi z wyjatkowo koslawa morda bez zebow

moj ma irokeza malutkiego, blond natural :D

Gość jahda
jako kobieta podpisuje sie pod tym co powiedziala One scorpions cos tam... ale nie generalizujmy, jak facet fajny z charakteru a lysiejacy to tez ujdzie

Gość lysienie to nie wina faceta

Gość co po charakterze
liczy sie szmal :D

Gość fasfsa
liczy sie szmal " jejku a co po urodzie kobiety jak nie jest inteligentna, zaradna, pracowita

Gość ale ladna i tak musi byc
paszteta zaden fajny facet nie bedzie chcial :D

Gość gotyckazonaswojegomeza
Ja osobiscie lubię panów z długimi włosami-rzecz jasna powinny byc zadbane nie cierpię "wianków" tych wszystkich "zapożyczjek" żeby ukryć łysiejące miejsca-to jest porażka a zarazem komedia :) Moj mąż goli sie na zero niestety nie z wyboru,po prostu musi,gdyby msatka natura obdarzyła go hojnym owłosieniem pewnie nosiłby długie do ramion :) a tak wygląda całkiem znosnie bo do tego ma taka fajną bródkę,jest szczupły,wiec pomimo iz nie jest już pierwszej młodosci wygląda naprawdę dobrze :)

Gość erricka
3007 a ile Twój facet ma lat ?

to, ze np. dziewczyna jest plaska tez nie jest jej wina, a mimo to czesto jest przez chlopakow wytykana palcami. to, ze ktos ma odstajace uszy, waskie usta, szeroki nos tez nie jest jego wina, a jest obiektem obelg ze strony kolezanek w szkole

Gość efasfs
jasne lysienie to nie wina faceta mnie tylko czasem irytuje jak mlody chlopak, geste wlosy i goli sie na palke generalnie zeby wygladac fajnie i modnie to trzeba zasuwac do dobrego fryzjera a tacy biora ok 50 zlotych ktory facet tyle wyda ?i to jeszcze raz w miesiacu?

Gość zzzas
Polacy ale tez Polki maja wogole slabe wlosy, zadkie ja mam 25 lat, to zeby spotkac faceta z gesta czupryna trzeba sie niezle rozgladac

Gość gotyckazonameza
zzzas zauwazyłam taką ironie losu...np. na wsiach chłopy mają bujne czupryny,pytanie po co im one skoro zasuwają do bory czy w pole???? taki "Zdzisław" ma busz na głowie podczas kiedy np.panowi metalowcy itp maja kłopot z owłosieniem....bez sensu :)

Gość Jak chlopak goli sie na zero
To wyglada grozniej i bardziej chuligansko i wtedy jest bad boyem :D

Gość stacya
no prawie jak recydywsta:)

Gość katarinaa21
ja lubie na 3-4 cm i potargane na calej glowie :) takie ukladajace sie w artystyczny nielad :)))