Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkobietka ___

do kobiet które poddały się sterylizacji

Polecane posty

Gość kkkobietka ___

witam :) gdzie? ile kosztowało? jakieś skutki uboczne? :) w jakim wieku byłyście? miałyście już dzieci? czy żałowałyście? dziękuję za szczere odpowiedzi :) btw osoby które nie miały zabiegu i nie chcą go wykonywać niech zmienią sobie temat na inny - w tym proszę nie pisać gdyż zdanie Wasze mnie nie interesuje na ten temat i wszelkie inne wywody :) pozdrawiam

Gość zlotowłossaaa
chciałabym sie mu poddać mam 22 lata...u nas w klechistanie to nielegalne zresztą jak wszystko dzięki czemu kontrolujesz płodność... kwestia czasu jak zabronią gumek i tabsów. Ale serio chętnie bym się temu poddała mój mąż też....

Gość cccccccc
Ja się nie poddawalam, ale łatwiejszy do przeprowadzenia i mniej zagrozony komplikacjami jest taki zabieg u mężczyzny - tylko oni często maja z tym problem

jak można sie dobrowolnie poddać sterylizacji...;/ nie szanujesz pewnych wartości kobieto

Gość joozio
odczep sie od dziewczyny. jak chce to niech sie poddaje. mniej debili na swiecie bedzie, a przetrwaja tylko najlepsze geny

Gość skad pewnosc
a skad bedziesz miala pewnosc ze lekarz cie wysterylizowal(fuj jak to okropnie brzmi)?to w Polsce nielegalne!!!

Ja o tym kiedyś myślałam, ale bardziej w kierunku mojego faceta:P Nie rozumiem tylko co mają wartości do sterylizacji:O Lepiej dokonywać aborcji? Wiadomo przecież, że nie każdy chce mieć dzieci.

ludzie...sterylizacji poddja sie z reguly pary,ktore maja juz 4rke dzieci i chca juz zakonczyc z rozplodem...ot,po co sie martwic antykoncepcja,jak juz na 100% wiecej dzieciakow miec nie chcesz

Gość ale to
trwałą antykoncepcja,więc włąsciwie nie masz odwrotu..

Gość do autorki topicu
w Polsce jest to nie legalne wiec nikt Ci raczej nie napisze gdzie to robił :o

Gość Wiolaaaaaaaa
Sterylizowałam to ja moją sunię - Biankę, żeby szczeniąt nie miała ;/ . Po takim zabiegu nie masz w ogóle popędu seksualnego, a człowiek jest przecież istotą seksualną, nie tak ? Brr, nie krytykuję tutaj ludzi którzy się temu poddali, ale pamiętajcie, że życie ma się tylko jedno, ciało też. Co mają wartości do takowego zabiegu ? Jak to ? Niszczysz swoje ciało, to co masz zapisane w genach, od rodziców. Niszczysz swoją kobiecą naturę, seksapil, popęd ... . Poważnie zastanówcie się zanim podejmiecie tak ważną decyzję.

aborcja jest nielegalna a wykonują ją co do sterylizacji w klinikach prywatnych jest robiona na życzenie więc nie ma o cyzm dyskutować :) szukam namiarów na jakąś sprawdzoną więc bo wiem że kobiety to robią :) btw popędu lol może u zwierząt u kobiet nic nie niszczy prócz płodności :) kobieta może ale NIE MUSI mieć dzieci ;)

Gość wanda z radomia
Ludzie, nie porównujcie psa do człowieka. Suka tylko wtedy ma ochotę na seks, jak jest płodna. W innym przypadku NIE DOPUŚCI psa do siebie. Kobiety natomiast "dopuszczają" do siebie facetów czy są płodne, czy nie są. Więc chyba nie jest to taki do konca analogiczny mechanizm. Ja bym osobiscie nie poddala sie sterylizacji, bo jest to nieodwracalne, a w wieku 22 lat nie można wiedzieć, czy za 10 lat jednak nie zachce się miec dzieci - ale rób jak uwazasz

ja mam 25 lat i wiem że nie będę chciała dzieci :) ze względów róznych nie tylko mojego widzimisię :) btw temat uważam za zamknięty gdyż znalazłam już odpowiedź

Gość zlotowłossaaa
wanda wolałabym nie dożyc czasów kiedy mózg mi sie na tyle zlasuje że bedzie ktos wazniejszy od męża... tyle w temacie co do wieku, dwa, u psów sie robi zastrzyk z hormonów-u mi po hormonach w pigułkach anty tez libido spadło-ale sterylizacja nie polega przecież na podawaniu hormonów nie? wiec skąd te bzdury o utracie libido? jedyne co mi zmniejsza libido to mozliwosc wpadki...:P

Gość zlotowłossaaa
kobietka pochwal się...daj i innym skorzystac

Gość 100 pewnosci
kkkobietka ___ jak Ci podwiążą jajowody to jajniki przestają prawidłowo funkcjonować, zmniejsza sie ilość produkowanych hormonów, libido spada....