Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kusza.

kto ma teraz ochotę na seks?

Polecane posty

Gość kusza.

:D

Gość eloziomal2
JA

Gość ksenik
Jaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

Gość eloziomal2
ja mam zajebistą ochotę ale niestety nie mam z kim

Gość hehe ja też mam ochotę
a Mój wpracy do wieczora 😭

Gość dididooo
jebmy sie więc:D

Gość ogórkova
twardość w nogawce.. mmm kolego :D

Ufff ... na szczęście za momencik malutki koniec dniówki ... i będzie można w końcu ... no, wiecie ... :D

Gość pixiedixie
ja.

Gość olczikx
haha, to skoro każdy z nas zamiast pracować siedzi na kafe i myśli o seksie, to co powiecie na grupowy seks wirtualny? żarcik :D

Gość nagietka3
ja mam wielką :<

Gość nagietka3
eloziomal2 no ja też mam taki problem ;

Gość przyznam sie ze nie tylko tera
od rana mam ochote😭 a jak tak sie zastanowie to wcziraj bylo tak samo i dalej w stecz to samo, wiec:O pojde juz

Gość nagietka3
ja jestem wiecznie niezaspokojona :( marzę o ostrej jeżdzie .. ach.. ani nie myslę bo się tylko napalę i co wtedy :/

Grupowy seks wirtualny... pomysł niezły, ale realizacji sobie nie wyobrażam :) Może coś na rozgrzewkę ? Przyszedłem do Ciebie w sobotę wieczorem. Otwierasz mi drzwi... całuję Cię delikatnie w usta. Wchodzę... zdejmuję buty. Prześlizguję się wzrokiem po Tobie - dawno się nie widzieliśmy, stęskniłem się :) Idziemy do pokoju - Ty przodem, ja za Tobą - podziwiam Twoją pupę, ciasno opiętą krótką spódniczką. Siadamy na kanapie - rozmawiamy chwilę... przysuwam się do Ciebie, czuję ciepło Twojego ciała. Otaczam Cię ramieniem - palce gładzą delikatnie bark, biodro opiera się o biodro ...pochylam się i całuję Cię w usta, mięciutkie i chętne. Wargi sczepiają się w pocałunku... z początku delikatnym, ale przez to szalenie podniecającym. Obejmuję Cię ... języczki nawzajem badają usta, przesuwają się, ocierają... czuję Twoje piersi na swoim torsie, okryte jedynie bluzeczką i staniczkiem. Dłonie lądują na Twoich pośladkach - wstrząsa mną dreszcz pożądania, czując jędrną i twardą pupę. Zatracamy się w pocałunku... przez materiał zaczynają przebijać Twoje twardniejące sutki... dłonie suną na dół plecków, podwijam i ściągam Ci przez głowę bluzeczkę. Biały, koronkowy staniczek podtrzymujący cudowne piersi aż się prosi o zdjęcie ... ale jeszcze chwila... Usta odrywają się od Twoich, suną w dół, w kierunku Twoich skarbów... czujesz języczek i wargi na szyjce, ramionach ... po chwili już na dołku pod szyjką... pełznie między piersi... gorący, rozpalony namiętnością... dłonie wsuwam Ci pod spódniczkę, gładzę nagie pośladki...

Gość nagietka3
foorumowicz narobiłeś mi ogromnych smaków ;PP

Ot, taka fantazja... Po dalszy ciąg zapraszam na maila... chyba, że znajdzie się ktoś, kto zechce tutaj kontynuować ? Pozdrawiam ciepło drogie Panie :)

Gość eloziomal2
nigetka3 daj swoje gg:)

Gość ja ja ja
Ja tez mam i to ogromna bo od marca nic buuuuuuuuuuu :-(

Gość nagietka3
2258830 ;)

Ojjj ... coś nam temat przysnął... Dobrej nocy i słodkich (niekoniecznie mokrych :P) snów wszystkim ! I łapki na kołderce, pamiętajcie !

Gość icyhot_wawa
Mężczyzna . zadbany, 170 cm, blond włosy i duże poczucie rytmu nie tylko w tańcu ;) Pragnie inteligentnego, zabawnego flirtu z pieszczeniem Twojego ciała. icyhot78@wp.pl

Witam witam o poranku !! Tylko przeciągnąć się, wypić herbatę... i do roboty ;] I oczywiście z utęsknieniem czekać na wieczór hehe Pozdrowienia :D