Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaa5

STAN ZAPALNY!!!!!!

Polecane posty

Gość nikaaa5

Po badaniu cytologicznym okazało się, że mam stan zapalny. Lekarz przespisał mi Gynalgin, stosowałam go zgodnie z zaleceniem, później poszłam na powtórna cytologię i znowu okazuje się, że mam stan zapalny :/// Czy to normalne, może powinnam iśc do innego lekarza, żeby przepisał mi prawidłowy lek??

Gość nikaaa5
Miał ktos podobny problem? Może powinnam zacząc się niepokoić, że coś jest nie tak:///

Lekarz nie wyszczególnił, jaki to stan zapalny? O jakim podłożu? Upewnij się, że cytologia jest pobierana prawidłowo (specjalną jednorazową szczoteczką a nie np. wacikiem na patyczku). Tylko wtedy wynik jest miarodajny. Lekarz powinien zlecić Ci wykonanie wymazu z pochwy w celu zbadania, co powoduje stan zapalny (bakterie, grzyby). Inaczej może leczyć w ciemno kosztem Twojego czasu, zdrowia i portfela.

Gość nikaaa5
No to ładnie, ktoś będzie bawił się moim zdrowiem !!!! Tak też myślała, że chyba wybiorę się z ciekawości do innego lekarza. Nic ta lekarka mi nie powiedziała konkretnie, tylko obejrzała wynik, powiedziała, aha zwykły stan zapalny, podamy Gynalgin i to tyle !!!! Fcuk !!!! Jak ja ie cierpię lekarzy !!!!