pysiula_22_ 0 Napisano Lipiec 29, 2009 Cześć Mam takie pytanie odnośnie tabletek Novynette. Lekarz przepisał mi te tabletki ponieważ miałam torbiel na jajniku, zażywałam je przez 21 dni i teraz miałam mieć 7 dni odstępu i dostac okres. Minęło 5 dni a tu praktycznie nic ,kilka kropel i to nawet nie krwi tylko jakby plamień 2 dni i tyle. Czy tak ma wygladac okres podczas brania tych tabletek? W ciąże raczej nie jestem ,chciaż bym mogła być :)) Do lekarza idę we wrzesniu. Serdecznie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do autorki topicu Napisano Lipiec 30, 2009 okres możesz dostać w każdym z tych siedmiu dni przerwy - nie ważne czy w 1 czy w 7. Mogły to byc też te plamienia - u mnie okres po tabletkach to w sumie 1 dzień krwawienia ( i to nie zawsze) i 2 plamienia. Okresu też możesz w ogóle nie dostać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Lipiec 30, 2009 przez pierwsze trzy cykle to moze to byc różnie. potem powinno sie ustabilizowac. kiedy okres przyjdzie? - ciężko powiedziec, ukazdej z dziewczyn jest inaczej. zalezy tez od piguł. ja np przy Cilescie dostawałam okres drugiego dnia przerwy, a przy Yasmin dostaję czwartego dnia. wiec wiesz, wszystko wyjdzie w praniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach