Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pysiula_22_

Po ilu dniach okres po przerwaniu zażywania tabletek?

Polecane posty

Cześć Mam takie pytanie odnośnie tabletek Novynette. Lekarz przepisał mi te tabletki ponieważ miałam torbiel na jajniku, zażywałam je przez 21 dni i teraz miałam mieć 7 dni odstępu i dostac okres. Minęło 5 dni a tu praktycznie nic ,kilka kropel i to nawet nie krwi tylko jakby plamień 2 dni i tyle. Czy tak ma wygladac okres podczas brania tych tabletek? W ciąże raczej nie jestem ,chciaż bym mogła być :)) Do lekarza idę we wrzesniu. Serdecznie pozdrawiam

Gość do autorki topicu
okres możesz dostać w każdym z tych siedmiu dni przerwy - nie ważne czy w 1 czy w 7. Mogły to byc też te plamienia - u mnie okres po tabletkach to w sumie 1 dzień krwawienia ( i to nie zawsze) i 2 plamienia. Okresu też możesz w ogóle nie dostać.

przez pierwsze trzy cykle to moze to byc różnie. potem powinno sie ustabilizowac. kiedy okres przyjdzie? - ciężko powiedziec, ukazdej z dziewczyn jest inaczej. zalezy tez od piguł. ja np przy Cilescie dostawałam okres drugiego dnia przerwy, a przy Yasmin dostaję czwartego dnia. wiec wiesz, wszystko wyjdzie w praniu :)