Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaaa w tym swiecie

mam 24 lata, moj pierwszy facet mial 36...wyprawial ze mna niestworzone rzeczy.

Polecane posty

bylam swiezynka, nie umialam nic, nauczyl mnie na swoja modle, wychowalam, a ze salm lubil ostre rzeczy, przeniosl to na mnie. przez 2 lata, przerobilam z nim cala kamasutre, umiem glebokie gardlo, polykam sperme, uwielbiam seks analny + wibrator w ciipeczce, seks w dziwnych miejsach, gadzety, wulgaryzmy, pieszczenie prostaty itp. zaobserwowalam, ze teraz tylko szalony, bezpruderyjny, wyuzdany seks mnie podnieca. niestety kazdy nastepny (do te pory 2och po nim) - to klasyczni faceci, uprawiajacy klasyczny seks bez wyobrazni...moje rozmowy nic tu nie daja i zastanawiam sie, czy ten pierwszy nie wyrzadzil mi krzywdy, ze zrobil ze mnie od razu SUCZ???

Gość e-lady
Jakbym czytała o sobie, tylko, że mój facet miała 30 lat i otworzył mi oczy. Dla mnie sex ograniczał się do miziania a potem pozycji klasycznej, ewentulanie od tyłu lub na jeźdźca. A przy nim poznałam w końcu co to pożądanie i podniecenie. Teraz szukam tego i żadne facet mu nie dorówna. Niestety:(

Gość he he he .......
nic tylko z toba do burdelu albo na ulice .....

Gość powiedz po prostu od razu
ile za godzinę bierzesz

Gość Babcia Helenka
Biedne dziecko ! 💤

e-lady dobrze ze nie jestem sama. moze to tez nasza natura...? ja probowalam klasycznie, spokojnie, bez udziwnien, to nie dla mmnie. ponownie chce czuc te emmocje, ciezka atmosfere, nie umiec przewidziec co bedziej dalej. eh,

Gość tak właśnie jest
że pierwszy facet ma duży wpływ na całe nasze życie seksualne

Gość weż
głupia idiotko,chwalisz się czy żalisz? Kogo to interesuje że masz cipę rozjebaną jak studnia a dupę jak wiadro!

ani sie nie chwale, ani sie nie zale, bo chwile z nim byly cudowne, jedynie, nieziemsko przyjemne. zastanawiam sie, czy sa inne podobne do mnie kobiety, czy to na zawsze, czy moze tylko przejsciowe. mam problem, wiec licze na cokolwiek, jakas sensowna refleksje, a nie na ublizanie mmi 🖐️

nie ogladam tego filmu, a problem jest prawdziwy.

Gość na stronach randkowych
pełno jest takich ogierów. Wystarczy poszukać i mieć obopólną satysfakcję.

Gość uyhtgrfghbjnm

ja mam 23 lata, ale też lubię ostry seks... w sumie wszystko co wymieniłaś + parę innych rzeczy. Niestety napotkane przeze mnie kobiety chyba uważają mnie za jakiegoś zboka... i większość moich fantazji i pragnień pozostaje tylko w mojej głowie ;( bo kobiety boją się w to "wejść" i spróbować

Gość Nerwus777
Jak to jest ze ja jak poznaje kobiete to wszytkie to sa takie przyzwoitki kurwa nawet palca w dupe nie wsadzi a to na kafeteri same extremy . Pozdrawiam was panie gdzie sie tak chowacie :*

mam to samo. mając 18 lat poznałam 29 letniego faceta...byłam zakochana chyba... to była ohyda on np. chodził z gołym fiutkiem po parku, gadał o sikaniu na Biblię ...teraz przez niego zniszczyłam mój związek z normalnym chłopakiem, bo mówię takie obrzydliwe sprośności że nawet jemu jest głupio. Czuję się jak szmata...najchętniej tamtemu urwalabym jaja :/ :o i na powrót była mentalną dziewicą :D

Gość rozwiazanie jest proste
Bierzesz niedoświadczonego faceta i uczysz go na swoją modłę. :)

Gość ale się zleciały pruderyjne
babole dla których rozwalenie odnóży tylnych na bok to całe życie "erotyczne" a do autorki - może teraz ty się zabaw w nauczycielkę? myślę że faceta by to kręciło jak się za niego weźmie taka ognista laska. chyba że on sam też jakiś niewydarzony jak te co się tak tutaj oburzyły.