Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska szponiara

JACY SA W SEKSIE TUNEZYJCZYCY187?

Polecane posty

Gość ciekawska szponiara

Mam przyjaciela, ktory sie we mnie zakochal a ja w nim, jesli by do CZEGOS doszlo, to mam pytanie-jacy oni sa? Bedzie bolalo, czy sa delikatni, czy namietni, czego sie ogolnie po nich spodziewac. aha i bardziej moze glupie pytanie-czy oni sieTAM gola?

Gość Nie polecam
Dobrzy we wciskaniu kitów i bajerowaniu - jak wszyscy arabowie Ciency w łóżku, z higieną na bakier przez co zapach roztaczają dziwny, małe i pomarszczone obrzezane fiutki, a kobiety to dla nich pojemnik na spermę. Powiedz mu NIE

Gość Uciekaj to muslim
będzie cię zdradzał z kozą i z dywanikiem do modlitw

Gość widac ze WSTYDLIWA PANNA
ale ja ci odpowiem- mam meza i jest fantastyczny w tych sprawach!!! oni sa ...ognisci..nie flaki z olejem ze lize non stopo w tym samym miejscu,ale "bierze ciebie" i tak bezczelnie patrzy ci w oczy...ahhh a co do golenia sie TAM- jak to u nas, jedni wola, drudzy nie.

Kurde, jeszcze tylko 1000 nacji do obcykania... Co chwila, murzyn, arab, tunezyjczyk... Cieszcie się swoim szczęściem, po cholerę zadajecie takie pytania?

Gość tunezyjczyk to arab
głupie laski wspieraja terorystów arabskich.

Gość kurwaaaaa
wypierdalajcie rasiści pierdoleni :/

Że ja niby jestem rasistą? Niech się jeszcze pytają o seks z blondynami, brodaczami i lubiącymi zupę ogórkową.

mi chocilo o tego co pisal 'wspieracie terorytow" czy cos takiego. wiec napisalam ze nie każdy arap to terrorysta tak samo nie każdy polak to patriota

Aaa, to sorry, ale sam topik sugeruje, że jedna nacja jest lepsza od innej. Autorka powinna sobie zdawać sprawę, że wywoła to takie reakcje. Skoro jest zadowolona, to po co wywołuje burzę w szklance wody?

niewiem w sumie, ja rasistką nie jestem ale do facetów innej ras\y mnie nie ciągnie, uważam że polscy mężczyźni są najlepsi :P

Gość CIEKAWSKA SZPONIARA
Witam was! Oj nie wiedzialam ze zacznie sie jakis drugi watek. Ja z nim NIGDY nie robilam TEGO. Jest moim przyjacielem ,znamy sie juz troche (moze 2 lata to nie duzo,ale duzo mi pomogl). Widze jak na mnie patrzy....to sie czuje, to SIE WIE:) No i dlatego zapytalam , bo nie wiem czego sie spodziewac. Czy sa uczciwi, czy sa wierni? czy jest jakas pani co ma meza z Tunezji? jesli tak, czy maz przeszedl na katolicyzm? bo jak dla mnie wazne jest aby moj maz byl katolikiem (dlatego moze podswiadomie nie dopuszczam go do siebie?).

Gość ciekawska szponiara
to jeszcze ja:P I czy to prawda, ze oni dokonuja ...obrzezania? czy ich Sprzet jest duzy czy maly jak u chinczykow? :P (sama siebie nie poznaje, ze zadaje te pytania:P)

Gość ciekawska szponiara
niestety nie. on mowi po francusku , arabsku i hiszpansku a ja po hiszpansku i w tym jezyku sie porozumiewamy (chociaz ja sama sie ucze w domu jezyka wiec nie potrafie tak super mowic.)

Gość ciekawska szponiara
chcialabym sie nauczyc francuskiego.ten jezyk jest taki romantyczny,,,

Gość arab terrorysta taaaak a polak
co ????????? - alkoholik , nierob...........

Gość ha ha ha dobre

Więc z trudem dogadujecie się na poziomie elementarnym. Może jestem konserwatywny, ale miło jest, kiedy osoba z którą jesteś rozumnie co do niej mówisz.

Gość ciekawska szponiara
dogadujemy sie, idzie wolno ale idzie. to tez nie jest jego jezyk ojczysty, takze i ja i on wiemy ze nie jest latwo. Nie ma tez wyksztalcenia, bo ma 7 braci on najmlodszy, ja po studiach... nie wiem jakos tak dziwnie... ale jest czuly i ma doibre serce!:) ah i ...hmmm jest zawsze w mojej glowie przed spaniem

Gość następna która daje dupy
kozojebcom

Gość Nie zdziw się jak zacznie
cię prosić o finansowe wsparcie dla swojej biednej rodzinki. Tak robią naciągacze z Afryki Płn., był nawet o tym artykuł na Onecie. Ci Arabowie mają smykałkę do handlu i wiedzą jaki komu kit wcisnąć, dlatego tanimi komplementami torują sobie drogę do krocza naszych rodaczek. Polskie lachociągi założyły nawet kiedyś forum "Egipscy panowie" - beka jak chuj, wszystkie pisały, że ich Mohammed był taki romantyczny, kupił im kwiaty i obiecał miłość do grobowej deski, potem wyruchał, poprosił o kasę "na lekarstwa dla chorej babci" i tyle go widzieli, a one usychają z tęsknoty za arabskim loverboyem

Właśnie widać, że nieźle się dogadujecie, skoro masz tyle wątpliwości. Większość rzeczy, które poruszasz w tym wątku to sprawa indywidualna i to jego powinnaś się o to zapytać.

Gość ciekawska szponiara
ale narazie jestesmy na stopie przyjacielskiej.to s INTYMNE pytania. to tak jakby kobiete zapytaC czy sie TAM GOLI.

Jak np. to czy zmieniłby wiarę? Skoro tak Ciebie kocha, to Twoje zainteresowanie powinno mu pochlebiać. Zapytaj co o tym myśli, potrenuj w ten sposób język. Teraz nie potraficie o takich rzeczach rozmawiać, kiedy będziecie? Po ślubie?