Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maaademoiselle

Bezradność.

Polecane posty

Witam. Mam 18 lat ,Uprawiałam sex z moim partnerem 3 miesiące temu. Dostawałam okres przez 2 miesiące, lecz nieregularnie. Mozliwe, że dlatego iż był to mój pierwszy raz, który byl stosunkiem niedokończonym, właściwie penis tylko został wprowadzony pare razy i na tym sie skończyło. W tym miesiącu nie dostałam mięsiączki. Nie mam nawet objawów. O co chodzi? Możliwe, że w jakiś sposób mimo wytrysku dopochwowego doszło do zapłodnienia? W takim razie dlaczego dostawałam okres przez dwa miesiące, i był to okres, nie były to plamienia... Może to jakieś zaburzenie hormonalne? Szczerze powiedziawszy... boję się iść do lekarza.. choć wiem ze to nieuniknione jesli nie dostane okresu w najbliższym czasie.. Proszę o opinie..

Gość czemu nicki sie nie zapisuja
oj jak sie boisz to nie idz, najpozniej po 9 miesiacach od stosunku sie przekonasz czy to ciaza czy nie :P

Gość do autorki topicu
Możliwe, że w jakiś sposób mimo wytrysku dopochwowego doszło do zapłodnienia? zwykle w wyniku wytrysku dopochwowego dochodzi do zapłodnienia :o Mimo jego braku też może dojść :) a okres można mieć na początku ciąży i to który to był raz nie ma znaczenia ;)