Maaademoiselle 0 Napisano Lipiec 29, 2009 Witam. Mam 18 lat ,Uprawiałam sex z moim partnerem 3 miesiące temu. Dostawałam okres przez 2 miesiące, lecz nieregularnie. Mozliwe, że dlatego iż był to mój pierwszy raz, który byl stosunkiem niedokończonym, właściwie penis tylko został wprowadzony pare razy i na tym sie skończyło. W tym miesiącu nie dostałam mięsiączki. Nie mam nawet objawów. O co chodzi? Możliwe, że w jakiś sposób mimo wytrysku dopochwowego doszło do zapłodnienia? W takim razie dlaczego dostawałam okres przez dwa miesiące, i był to okres, nie były to plamienia... Może to jakieś zaburzenie hormonalne? Szczerze powiedziawszy... boję się iść do lekarza.. choć wiem ze to nieuniknione jesli nie dostane okresu w najbliższym czasie.. Proszę o opinie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czemu nicki sie nie zapisuja Napisano Lipiec 29, 2009 oj jak sie boisz to nie idz, najpozniej po 9 miesiacach od stosunku sie przekonasz czy to ciaza czy nie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maaademoiselle 0 Napisano Lipiec 29, 2009 To było głupie, za przeproszeniem, choć przepraszać nie muszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do autorki topicu Napisano Lipiec 30, 2009 Możliwe, że w jakiś sposób mimo wytrysku dopochwowego doszło do zapłodnienia? zwykle w wyniku wytrysku dopochwowego dochodzi do zapłodnienia :o Mimo jego braku też może dojść :) a okres można mieć na początku ciąży i to który to był raz nie ma znaczenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach