Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3287897432hslksdaasd

Czy mozna umrzec od woreczka zolciowego?

Polecane posty

Gość 3287897432hslksdaasd

Moja mama od paru dni narzekala na bol w okolicach zoladka. Poszla do szpitala i okazala sie ze to woreczek i jego zapalenie. teraz z ostrym bolem pojechala do szpitala (jest 2.03 w nocy) Najprawdopodobniej bedzie musiala poddac sie operacji. Boje sie tego. Boje sie ze moze byc gorzje niz mowia lekarze. Boje sie ze to moze byc rak. Czy od woreczka mozna umrzec? Czy ktoras z Was miala takie problemy? PS. osoby lubiace trolling prosze o darowanie sobie glupich komentarzy . Nikomu nie zycze takich sytuacji Monika 18

Gość Kamelllia
Nie bój się, bez woreczka też można żyć - wiem, bo sama przez to przeszłam. A nie leczony może prowadzić do bardzo poważnych powikłań np. # Ostre i przewlekłe zapalenie pęcherzyka żółciowego # Ostre zapalenie trzustki # Ropień wątroby # Zgorzel pęcherzyka z perforacją i żółciowym zapaleniem otrzewnej # Niedrożność jelit

Gość szalonaaaaaaa
Można umrzec!!!Ale tylko wtedy gdy sie sprawę zbagatelizuje. jeżeli jest zapalenie lub sa kamienie to wtedy woreczek moze peknac i się rozlac no i wtedy moze byc juz za pozno.Dochodzi do roznych ciękich powikłań. Mojemu tacie o malo co nie pękł operacje mial zrobioną w ostatniej chwili.

oczywiście, że można... moja babcia tak niestety miała, że lekarz przyciągał termin operacji w związku z czym woreczek Jej pękł, doszło do zapalenia otrzewnej i po wszystkim :(