Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katerinha

Chlopak+byla=seks

Polecane posty

Gość katerinha

czesc jestem z chłopakiem juz ponad rok...od niedawna zaczelismy sie kochac.Ja byłam dziewicą on jednak nie.I własnie w tym problem ze nie chce mi powiedziec z kim juz uprawiał seks.Mówił ze tylko z jedną i ze jeden raz i że jej nie znam ale ma profil na fotce. Za kazdym razem gdy sie kochamy i pomysle sobie ze on tez to robił z inną to przepelniam sie zlością,brzydzi mnie to ze patrzył na nią i całował ją.Dziewczyny tez tak macie? Ja juz nie wiem co z tym zrobić.Pewnie gdybym była z prawiczkiem to lepiej bym sie czuła a tak robi mi sie niedobrze na samą myśl o tym:/

Masz problem...Jestem z mężczyzną, który miał kilka kobiet przede mną, ja zdecydowanie mniej partnerów i nigdy nie miałam takiefgo problemu. Myslę, że on wcale nie myśli już o tamtej...ale Twoje nastawienie do tego moze duzo popsuć.

Gość o to coś nowego
do tej pory to tylko prawiczki się żalili że nie mogą przetrawić byłych swoich dziewczyn. Prawdę mówiąc też mnie wkurzało gdy mąż wspominał swoje ex (szczególnie gdy dobrze wspominał ;) ), pomimo że ja też wcześniej miałam innych. To przechodzi z czasem. No i szczere rozmowy bardzo pomagają.

Gość katerinha
tak tylko ze ja juz próbowalam z nim o tym rozmawiac,prosiłam nawet by mi powiedział kto to byl jednak on uparcie odmawia,nie rozumiem dlaczego nie chce mi powiedziec kto to był:/ Strasznie mie to męczy

Gość zniszczy Cię to psychicznie
Nie można nikogo obwiniać za to, że wcześniej miał partnerów seksualnych. Nie powinnaś mieć o to żadnych pretensji. Ogólnie wg mnie nikt nie powinien mieć do tego wątów. A osoby, które mają z tym problem, to cóż... sami sobie go stwarzają, często niszcząc przez to związek :O

Zgadzam się z postem powyżej...Daj sobie spokoj, Autorko, bo przestaniesz być atrakcyjna dla siebie i dla niego...

Gość o to coś nowego
Szczerze Ci radzę: nie dopytuj kto to był. Lepiej nie wiedzieć- uwierz mi.

spa_cja ;)

Gość nie wymagaj
żeby ci to powiedział o tylko pogorszy sytuację. Jeżeli teraz nie możesz sobie z tym poradzić to jak poznasz całą prawdę będzie jeszcze gorzej. Lepiej niech to zostanie przeszłością i koniec. Teraz jest z tobą i ciebie kocha, ciesz się tym i zapomnij co było wcześniej. Wiem, że to trudne bo sama przez to przechodziłam, ale da się. Teraz śmieję się z tych swoich problemów.

Gość katerinha
w sumie to macie racje zawsze zastanawiałam sie jak wytrzymują to kobiety których facet miał wiele partnerek...ale wolałam podzielic sie z kimś moimi odczuciami sama bym sobie chyba nie poradziła,tym bardziej ze dopiero zaczynam poznawac te erotyczna strone życia heh:)

Gość katerinha
A CO ZE SZCZEROŚCIĄ W ZWIĄKU?? BYĆ Z KIMS I NIE WIEDZIEC O NIM WSZYSTKIEGO TEZ MNIE PRZERAZA...

ooo, Autorko - od razu lepsze podejście :D szkoda, że faceci nie potrafią dojść do takich samych wniosków :O apel do kobiet i mężczyzn: jeżeli Wasza druga połówka, którą bardzo kochacie, a i ona Was darzy tym wspaniałym uczuciem, miała kilku stałych partnerów seksualnych, to nie miejcie do niej o to pretensji. Było, minęło. Po prostu. Nie psujcie Waszego związku z tak głupiego powodu. Wiem coś o tym... mój eks miał o to straszne pretensje. Męczył mnie rozmowami, mówił, że nie może o tym zapomnieć. W końcu i ja zaczęłam rozmyślać o tym, więc nasz seks się totalnie popsuł :( i wszystko po kolei runęło. A tak bardzo go kochałam, ale już nie potrafiłam być z taką osobą.. Kilka lat razem budowaliśmy związek, ale w tym czasie wysłuchiwałam tego i owego. Wynik? Gdy się z nim kochałam to rozmyślałam nad tym czy aby znowu nie myśli o moich byłych partnerach. Przykre ale prawdziwe :(

Wiedzieć wszystko=szczerość? ej, to nie tędy droga;) Poza tym, jak dowiesz się, jak wyglada była, to bedziesz sie porównywać z nią i jaka nie byłaby prawda, bedziesz miała kompleksy....szukanie dziury w całym:o

zgadzam się ze spacją ciesz się, że nie wiesz wszystkiego... mój eks raczył mnie informować, jaką to zajebistą byłą miał - że śliczna i w ogóle. Momentami mnie do niej porównywał. Nie chamsko mówił, że ona miała to, a Ty to. Niby w żartach, ale bolało potwornie, oj bolało. Było mi niesamowicie przykro... to plus to, co wyżej napisałam - wszystko zniszczyło :(

Gość podpisuję się
obiema rękoma z opiniami powyżej daj sobie spokój koleżanko z rozmyślaniem z kim Twój chłopak spał. nie ma to najmniejszego sensu!

Gość katerinha
dobrze ze ktos wymyślił te fora bo czytając wasze wypowiedzi odrazu zaczynam myslec inaczej a przyznam ze naprawde było mi cieżko,nie chce rozwalić tego związku przez takie cos.."zniszczy Cię to psychicznie" mój chłopak na szczęście nigdy nie wspominal o swoich byłych no chyba ze ja zaczynałam jak zwykle temat ale macie racje to co było ro przeszłość musze zacząć myslec inaczej i nie meczyc go juz tymi pytaniami o byłe:)

Jesteś najlepsza i tak myśl o sobie:) On wówczas tez zacznie tak na Ciebie patrzec i byle odejdą do lamusa:)

cieszę się, że choć trochę Ci pomogłyśmy 🌼 życzę Ci powodzenia z chłopakiem, oby Wam się udało do przysłowiowej "grobowej deski" ;)

Gość katerinha
oj pomogłyscie i to bardzo dziękuje wam aż mi sie lżej na serduchu zrobilo