Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gededentem

Moja dziewczyna niechce uprawiaz ze mna seksu, woli się ocierac o mnie

Polecane posty

Gość gededentem

czesc. Mam taki problem ze moja dziewczyna rzadko kiedy chce uprawiac seks, jestesmy ze soba od roku i robilismy to 3 razy.. Za to zdecydowanie bardziej woli kłasc sie na mnie i ocierac sie o mnie.. cos w stylu seksu w ubraniu.. Ona dochodzi zawsze , ja natomiast nic nie czuje, wrecz czasem troche boli.. Nie rozumiem jej postepowania. Chciałbym uprawiac normlany seks natomiost nie moge jej do tego przekonać.. Dlaczego ona woli od seksu ocieranie sie o mnie?? Jak to zmienic??

dziwne :o to raczej od pocierania Ty powinieneś dochodzic a nie ona nie martw sie,po trzech razach nikt nie byl Casanovą Jak przekroczysz magiczna liczbe 33 wytryskow,nabierzesz wprawy a na razie - czytaj Kamasutre i ogladaj duzo filmów ;-)

Gość ghfgh
bardziej radykalnie ? zmien dziewczyne to moze i lektura kamasutry i ogladanie filmow beda miec jakis wplyw na jakosc ;)

No ale chyba ma się zakochać? Wtedy pójdą na pole kapusty, odstawią taniec deszczu koło wigwamu a bocian przyniesie im dzidziusia :)

Gość kaska.
moze ja odpowiem na to pytanie. w kazdym badz razie, sprobuje wytlumaczyc. to, ze Twoja dziewczyna, nie jest juz dziewica, to nie oznacza, ze podczas seksu i a ja boli, gdy w nia wchodzisz, dlatego woli "ocieranie". dochodzenie w ten sposob jest o wiele bardziej podniecajace, a i orgazmy sa mocniejsze, wiem to z wlasnego doswiadczenia. a jesli Ci przeszkadza brak wspolzycia, moze po prostu z nia o tym porozmawiaj? wydaje mi sie, ze jak Ci powie, dlaczego nie chce sie z Toba kochac bd lepsze, niz domyslanie sie o co tak naprawde chodzi. pozdrawiam.:)

Gość lachudra
baby sa jak psy, daj jej noge poociera sie i szczęśliwa ;D

Gość taka prawda ona
ja pieehdole i co wybrzydzasz niektorzy nawet ocierania nei mają :O

Gość Mala_09
ile ma lat? moze boi sie wpadki? jak sie zabezpieczacie?

Gość zu_zia
gdy dziewczyna pociera się o ciebie drażni swoją łechtaczkę. spróbuj zaproponować jej by ocieranie było waszą grą wstępną. wtedy ty i ona będziecie zadowoleni:)