Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słonko21

Czuje ze jestem w ciąży!

Polecane posty

Gość miałam tak
a później przyszła @ :((

tyle że my nie planowalismy ciazy ale tez nie zabezpieczalismy sie, zawsze stosujemy stosunek przeerywany

Nawet gdy byłam w ciąży nie dopuszczałam do siebie takiej myśli;) Zganiałam na przesilenie wiosenne:)

Gość aaaniołekkk
słonko, a czy długo już kochacie się na przerywańcu??? pytam, bo my d września i jak narazie nic - ja bym chciała juz dziecko, a mój dopiero pod koniec roku, za 3-4 miesiące, niby krótko, ale dla mnie to wieczność, ehhhhh -- :) czekam więc, niby bardzo nie uważamy, jak we wrześniu odstawiłam tabletki to cały czas na przerywanym i zaczynam powili się zastanawiać czy mmay takiego farta, czy też może któreś z nas ma jakś "defekt" przekonamy się za 3- 4 miesiące jak zaczniemy pełne starania :) także nie stresuj się bardzo tylko zrób teścik, bo ja też ze 2 razy czułam, że jestem, a nie byłam

Gość aaaniołekkk
a mówią, że t niby pewna ciąża :) :) my kochamy się nawet w dni płodne w ten sposób i nic, więc pozostaje mi poczekać te 3-4 miesiące na pełne staranka :) :) a nie myślałaś nad testem, tak dla pewności? dzieczyny pisały tutaj, że jak w terminie miesiączki miały bialy, gęsty śluz i było go dużo to czasem były w ciąży, ale nie straszę Cię ani nic, chociaż nidy nic nie wiadomo :) zrób test dla pewności

Gość eheheheeeeeeee
My z mężem kochaliśmy się 3 lata na przerywanym ( od czasu do czasu gumki) i nie było ciąży. Zaplanowaliśmy dziecko i po pierwszym razie się udało. Teraz jestem mamą :)