Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miczek

dziwna wydzielina na członku po stosunku w czasie okresu

Polecane posty

Gość Miczek

Wczoraj kochałam się z moim chłopakiem. Był to drugi dzień okresu, bez prezerwatywy, zrobił tam co miał zrobić ;p a jak skończyliśmy to na jego członku było BARDZO dużo wydzieliny, myślałam że to sperma ale było tego za dużo, bo członek był "olepiony" tym cały ;/;/ chłopak też nie wie co to :( kolor pomieszany oczywiście z krwią to był jasniótko różowy ale krwawienie miałam bardzo słabe bo tyle co wyciągłam tampona... co to mogło być;/;/

no to chyba normalne że jak kochasz się bez okresu to masz białą wydzielinę, a kiedy dochodzi do tego jeszcze krew i sperma to wychodzi taka mieszanka :P nie masz czym się przejmować :) a jeśli masz jakieś dolegliwości to może wybierz się do lekarza żeby mieć pewność czy wszystko jest ok.

Gość miczek
Ale bylo tego bardzo dużo ;/;/ i wydawało mi się to dziwne... a dolegliwosci mam bo ostanio wyszukali u mnie torbieli na jajnikach i w nie dlugim czasie mam mieć zabieg ;/

no to na pewno idź do lekarza.. powiedz o tym i zobaczymy.. bo jeśli masz torbiel to może jakieś powikłania co do tego.. koniecznie wybierz się jak najszybciej do lekarza..

Gość miczek
mam jutro miec 2 usg jajników;/ a co sadzisz o kochaniu sie bez zabezpieczenia w 2 dzien okresu czy sadzisz ze jest mozliwosc zajscia w ciaze ?? okres mi niby trwa 5 dni wiec to jest raczej nie mozliwe no nie ;D