Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mozektospomoze

Może któś pomoże co wymyślić na rocznice ślubu??

Polecane posty

Gość Mozektospomoze

Ma ktoś pomysła jaką niespodziankę zrobić dla męża na pierwszą rocznicę ślubu:)) cos fajnego dziekuje

moze kup mu lot jakims malym samolotem ? skok tandemowy ? przejazd jakims super szybkim autem ;) do tego romantyczna kolacja :) albo wypad na weekend w gory /nad morze ( tez romantyczny ) + spa

Gość Mozektospomoze
A cos w zasięgu ręgi?? wypad w góry będzie na urlop:))

zalezy co dla Ciebie jest w zasiegu reki ;) moze idzie razem na rowery + piknik ;) nie wiem gokarty? - poscigajcie sie + kino + kolacja albo zrobcie wielka impreze - grilowa dla znajomych i najblizszej rodziny ;)

Gość Mozektospomoze
Rodzinna impra nie wchodzi w gre - z przyczyny wielkości mieszkania, seans w kinie zarezerwowany i co dalej, kolacja, to takie banaalne, na rowerach jkeżdzimy codziennie... gokartów w pobliżu brak

Gość Mozektospomoze
Nasza pierwsza randka odbyła się w samochodzie hehe, bo ukrywaliśmy się przed światem:)) dziękuję za pomoc i przepraszam za pomyłkę w pisowni, ale to przez to że sie śpieszę i staram coś wymeśleć na prędce

na pewno cos wymyslisz :) moze idzie w miejsce, ktore kojazy wam sie z pocztkami waszego zwiazku, jakiegos waznego wydarzenia w nim ;) itd.. 3mam kciuki i gratuluje 1wszej rocznicy :) ja jestem jeszcze przed slubem ;)

moj maz dostal kubek z naszym i moim zdjeciem :) banalne ale sie cieszyl :D a weiczorem obejzrelismy film z naszego slubu i wesela :)

Gość Mozektospomoze
W takim razie życzę powodzenia, cierpliwości i wyrozumiałości. W dzisiejszych czasach sama miłość nie wystarczy. Ale zawsze gdy jest ciężko warto pomyśleć z jakiego powodu się jest z drugą połówką i od razu jest lepiej - ja tak robie:)) pozdrawaim, a kiedy bierzesz ślub?? Tylko nie daj się zwariować w związu ze slubnymi przygotowaniami:)

Gość Mozektospomoze
Najważniejsze nie dać sie zwariowac;)) i wszystko bedzie oki, przecież to tylko wasz dzień, trzeba zrobić wszystko by było superr...nio i jak najwiecej zapamiętać, bo ja naprawde niewiele ze swojego pamiętam, poza tym ze był upał - 34 stopnie:))

kurde ja za tydzien mam rocznice slubu i tez nie wiem co wymyslić :o

Każdy mężczyzna powinien w życiu: spłodzić syna, zasadzić drzewo i zbudować dom. Ja na pierwszą rocznicę ślubu dałam w prezencie mojemu mężowi drzewo- dąb kolumnowy w donicy. :) Posadzimy go na na działce, na której buduje się nasz domek. :) Jest to prawdziwie "długowieczny" prezent no i najważniejsze- mąż był naprawdę zaskoczony i ucieszony. :)

czyli z tego wynika, że ja już powinnam Mężowi dac syna... :P hm...żeby to było takie proste...

platinet super prezent !! ja zaczelam od syna :/ drzewo zasadzilismy jeszzce jak bylismy narzeczenstwem ale to z innej okazji wiec sie nei liczy