Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespokojna017

pomóżcie, dajcie odpowiedz czy wszytsko jest ok

Polecane posty

Gość niespokojna017

witam wszytskich, mam taki problem, kochalam sie z chlopakiem na początki czerwca z zabezpieczeniem, pozniej dostalam dni płodnych( sprawdzalam sluz i szyjke maciciy) w te dni nie współżyłam z chłopakiem, uprawialismy tylko petting dwa razy, po 16 dniach od ostatniego dnia płodnego dostalam miesiączki, wszystko bylo tak jak zawsze, miesiączka nadeszła wieczorem i miałam lekkie plamienia, na drugi dzien juz tak jak zwykle obfite krwawienie i okropny ból i tak przez dwa dni, pozniej dwa dni małego krwawienia i juz bez bólów, oczywiscie przed miesiączką bolały mnie piersi i były nabrzmiałe a w dniu gdy nadeszła miesiączka przestały boleć i nie były juz nabrzmiałe, wszystko wygląda na normalną miesiączkę ale ja nie wiedziec czemu ciągle się bojhe ze moge być w ciaży, prosze dajcie odpowiedz czy wszytsko jest ok bo naprawde bardzo sie boje, gdyby to byla ciaża to bylby juz 7 tydz wiec chyba byly by jakies oznaki ? prosze o szybką odpowiedz

Gość niespokojna017
mam 19 lat

Gość niespokojna 017
prosze o wypowiedzi, pomóżcie mi, na logike wiem ze wszytsko jest ok, ale ciągle chodze jakas zestresowana i mysle o tym, chce sie juz uspokoic dlatego szukam odpowiedzi

Ale w czym mozęmy ci pomóc??? Zrób test, ewentualnie wybierz sie na wizyte do ginekologa, to wszystko. My ci nie pomozemy. Bo jakim cudem? Mamy CIę zbadac przez monitor?

Gość niespokojna017
no tak, ale chyba wszytsko jest ok? bo jak po tych 16 dniach fazy lutealnej dostalam miesiączki i jeszce tak jak zawsze w dniu miesiączku ustał ból piersi to chyba wszytsko ok?

Gość niespokojna 017
niech sie ktoś wypowie jeszce

Gość Wiolaaaaaaaa
Nie jesteś w ciąży, ja zawsze uzywam gumek i tak sie boje ze moge byc w ciazy ;/