Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopot_jak zwykle

Pierwsza piosenka - problemy

Polecane posty

Gość klopot_jak zwykle

nie mamy swojej piosenki, nei ma takiej jednej któera by nam towarzyszyła albo cos dla nas znaczyła, moze jedynie piosenki varius manx (zamigotał świat, piosenka ksiezycowa, ruchome piaski, najmniejsze panstwo swiata) bo czesto jak u narzeczoonego siedzielismy wlączalismy ich plyte no i przy niej wiele rzeczy sie wydarzyło :P ale nie jestesmy przekonani czy ktoras z nich jest odpowiednia do tego my nie umiemy tanczyc zbytnio, chcemy zwyklego przytulanego zatanczyc i tyle dlatego jeszcze myslalam o piosence Brzydcy albo dmuchawce latawce wiatr ale tez neiwiem czy pasuje :O celinedion - I'm surrender (czy jakos tak tez bardzo mi sie podoba i juz sama niewiem na co sie zdecydowac ,oze podpowiedzcie cos??

Gość wielka milosc krajewskiego
proponuje lub zabire cie wlasnie tam.... ale ostatnio to jest na kazdym weselu

kaya z kiliańskim "prócz ciebie nic", jest fajne, i pasuje do weseak

Gość klopot_jak zwykle
nie nie moze byc seweryn ani tym bardziej "zabiore cie" piosenka ktorą lubimy to tez"ostatni" batrosiewicz ale zbyt nie pasuje :O i tez no melodia dobra naprawde dobrze by sie nam tanczylo ale te slowa brrrrr

Gość klopot_jak zwykle
kaprysna kruska - super ten filmik zazdroszcze parze tych ruchów:) widac ze umieją tanczyc no niestety ta piosenka odpada bo jej nei cierpie

Gość kapryśna kryśka
to może do innej da się zatanczyć podobnie? W sumie piosenka też mi średnio lezy, ale im wyszło super.

Gość klopot_jak zwykle
a co myslicie o celine - i surrender

Gość zabiore Cię - Kancelaria

Gość klopot_jak zwykle
no przeciez mowie ze nie cierpie tej kancelarii :O

Gość klopot_jak zwykle
dobra zdecydowalam sie na varius manx :) uwielbiam varius manx, edyte górniak, bartosiewicz, celine dion bo to takie prawdziwe piosenkarki, spiewają o zyciu itd przypomianają mi lata 90 - to byly czasy a nie to co teraz moimi faworytkami byly celine dion - I surrender varius manx - najmniejsze panstwo swiata urszula - dmuchawce latawce Górniak - when you come back t me górniak - one and one Agnieszka Włodarczyk - brzydcy varius manc - dziekuje ci ja skłaniam sie najbardziej w tej chwili ku piosence varius manx dziekuje ci http://www.youtube.com/watch?v=T1dsJHY0DuY&feature=related wszystkie piosenki które podalam uwazam ze nie są oklepane, na zadnym slubei ich nei slyszalam a do tego moje ulubione :) a moze wy jakies propozycje macie podobne do tych moich ???

krawczyk z edyta bartosiewicz? trudno tak, albo cos innego z tej plyty?

Gość tysia123
proponuje "z kims takim jak ty" ;)