Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacje niech żyją wakacje

pytanko

Polecane posty

mam takie pytanko jade z coreczka nad morze na dwa tygodnie i mam prozbe zebyscie mi napisaly co musze zabrac i ile tego zabrac bede wdzieczna

sprzepraszam nie napisalam cocia ma 4 latka

Gość mama 25 latki
ciezo tak napisac co i ile napewno ze 2-3 stroje kapielowe (jeden sie suszy inny zakłądasz, ja nie lubie zaklądac dziecku mokrego ubranka ) jakies letnie ciuszki- koszulki spodenki sukienki bielizne jakis dresik, długie spodnie, kurteczka przeciwdeszczowa sandałki, tenisówki, kalosze reczniki na plaze i pod prysznic i pidżamki klapki pod prysznic zabawki nakrycie glowy moze ulubionego misia i podusie jakis kocyk krem z filtrem nie mam pojecia co jeszcze ja bym wziela kubeczek miseczke i td bo moje dziecko dostaje zajadów jak je nie swoja łyzeczką.

Gość hehehehihihi
miało byc 2 i pół latki ale mi przecinek zjadło.

zrobilam liste: 20 bluzeczek bez rekawka takich letnich 15 bluzeczek z ktorkim rekawkiem 10 bluzeczek z dlugim rekakwiem 3 sweterki 1 plaszczyk 2 kurteczki przeciwdeszcozwki 2 dresy 5 nakryc glowy 20 par majteczek 20 par skarpetek kalosze sandalki klapeczki tenosowki adidaski balerinki lakierki rozne przybory do wlosow z 4 reczniki do jedzenia akcesoria kubeczek nikekape bidon 8 sukienenk 4 stroje 3 podkoszuki wrazie jakby sie zimno zrobilo 6 par spodni dlugich 7 par krotkich 3 pary 3/4 5 spodniczek krem z filtrem zabawki bajkki na dvd w razie nie pogody pilka kola i nne do wody mam nadzieje ze niczego nie zapomnialam?

Gość mama 25 latki
a po cholere tyle tego? co 10 min ja bedziesz przebietac? jak bedzie lądnie to jej stynie strój kapielowy bo pewnie pól dnia bedzieci na plazy siedziec a jak bedzie lało zabami to bedzie w dresie tv ogladac. kosmetyczke wez- szczotka pasta mydło itd. jak pogoda dopisze to sukienke w rekach przepierzesz i na słonku ci w godz wyschnie zaraz ja załozysz spowrotem. chyba ze masz tira zeby to wszystko zaiwesc.

Gość kobieto czy ty
nigdy z dzieckiem na wakacjach nie byłaś? czy to może jakieś zaćmienie :o