Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwneeeestrasznie

Czemu oni tak się zachowują??

Polecane posty

Gość dziwneeeestrasznie

Czemu jak się kłocilismy ostatnio dosc powaznie, nawet jak byl w pracy potrafił napisac smsa "jak mija dzien", " załatwilas wszystkie sprawy?" Teraz jak juz jest dobrze, jak sie pogodzilismy,byl seks na zgode, jak wszystko zostalo wyjasnione znow sie zaczyna to samo co kiedys czyli brak smsow, tylko telefony itp. Nie jestesmy młodzi, mamy po dwadziescia pare lat, a ja czasem lubie sobie poesemesowac ze swoim chlopakiem... Nie wiem czy to ja jestem dziwna? Mam nadzieje ze zrozumiecie o co chodzi...

A mówiłaś mu że lubisz smsować? Wiesz niektórzy jednak wolą opcje dzwonienia niż smsowania ;-)

Gość dziwneeeestrasznie
tak mówiłam, nie raz...on twierdzi ze nie lubi pisac smsow, woli pogadac, przez telefon bądz skype. Dzwoni dosc czesto, fakt tu nie moge narzekac... Ale czasem jest tak ze ja bym sobie chciala popisac( no fakt jak w gimnazjum, ale co tam), czasem lubię... Przytoczylam sytuacje z klotni bo to nie pierwszy raz tak jest... Jest mega zle miedzy nami, pożremy się to on bedzie pisał, nawet jak klotnia jest z mojej winy( tak jak wlasnie bylo ostatnio...) Czy jest na to jakies wytlumaczenie?

Gość ty wogle
wiesz co to skype jest?

Jakbym widziała odbicie mojego faceta. On też woli dzwonić niż pisać, pomimo że ja też bym chciała posmsować, ale do niego jak mówie to jak do ściany, dlatego zrezygnowałam ;-) Wiem tylko że faceci są dziwni, ja ich czasami nierozumiem i nie wiem jak ich zrozumieć. Tu powinien się jakiś mężczyzna wypowiedzieć :-)

Gość dziwneeeestrasznie
i tak cie zdradze moj ty misiu pysiu;)

Gość zkurwysyn
zniszcze cie:P

Gość dziwneeeestrasznie
tak wiem co to skype:)ale Ty chyba nie:) nie chodzi mi o jakies nonstopowe pisanie durnych smskow:o w stylu co tam porabiasz, ale czasem na zasadzie poprawienia sobie humoru... teraz juz pogodzilismy się i nic zero...a jeszcze dwa dni temu jak byl na mnie obrazony mógł pisac i pisac:o jak to zrozumiec bo ja nie rozumiem...:o

Gość ciebie tez
;)

Gość dziwneeeestrasznie
może jakiś Pan się wypowie na ten temat?

Gość lachudra
moj jak wie że ostro z czymś przegiął to wypisuje mi smsy, a tak normalnie to ssma nie uświadczę ;)

Nie wiem czy to ja jestem dziwna?" absolutnie nie :) z toba jest wszystko w porządku :) on chyba nie zasługuje na ciebie .... :P:P:P:P

Gość joozio
w jednym temacie ze za duzo smsuje. w tym ze za malo. po prostu nie lubi smsowac i tyle. co za problem. smsowanie to taki "kikut" rozmowy. i widocznie woli pogadac

Gość dziwneeeestrasznie
no wiesz, tylko ze on wlasnie pisze jak klocimy sie z mojej winy:) dlatego to dla mnie takie dziwne:o jak juz dzis np jest ok, to zadzwonil tylko rano jak jechal do pracy, i do tej pory nic, chodzi mi jedynie o ten kontrast... bo jak jest dobrze to swinia juz przeciez nie musi ehhh faceci :o

Gość baron de drift
się wypowiem 1/ proszę skończyć z tym stereotypowym, nic nie wnoszącym zdaniem: faceci są dziwni mężczyźni nie są dziwni, tak jak kobiety nie są dziwne są różne typy charakterów, osobowości i na konkretnych osobach należy się skupiać a nie wszystkich wrzucać do jednego wora 2/ jeśli dzwoni to po jaką cholerę mu na dodatek esemesować? po co? 3/ takie stawianie sprawy jest trochę dziecinne, nawet bardzo, liczy się to co najistotniejsze w związku, no chyba że dla Ciebie, tak ważne jest esemesowanie :D że cały związek bez tego runie 4/ właśnie zdałem sobie sprawę, że ja do swojej Pani zarówno dzwonię jak i esemesuję ale czy każdy musi tak mieć..? 5/ nie jest dobrze, gdy skupiamy się na nieistotnych, szczegółach zapewne gdybyś miała stos problemów, nawet nie miałabyś czasu na napisanie esemesa

teraz juz pogodzilismy się i nic zero...a jeszcze dwa dni temu jak byl na mnie obrazony mógł pisac i pisac" prosta recepta ;) puść sie z jego najlepszym kumplem ;) bedziesz maiął tone esemesów ... a tak na serio :) żaden normalny i zdrowy na umyśle facet nie bedzie przekładał 160 znaków ( notabene strata czasu ) nad konkretny i rzeczowy dialog jakim w tym przypadku jest rozmowa telefoniczna ...

Gość xxx_xxx
Ale ty głupia jesteś

Gość baron de drift
ależ to dziwne pisze esemsy po kłótniach, bo chce się z tobą pogodzić, wyjaśnić, zrozumieć, nawiązać kontakt bo wie, że ty jesteś esemes girl :p potem gdy jest ok, już się tym esemesowaniem zmęczył i chce mieć spokój bo woli pogadać

autorko a jak chcesz setki fajnych esów to pisz: WRóZKA WIKTORIA sms o tresci "kabała" na nr 7267 :P wyslij jednego esa... oni ci odpisza 100 :P

Gość dziwneeeestrasznie
dobra zrozumiałam. nie jestem tą niby esemese girl...nie mecze go smsami, przyzwyczailam sie do tego ze on woli pogadac, spoko, w sumie to nawet lepsze, ale... mi jedynie chodzilo o te klotnie, nic wiecej, a wy wyolbrzymiacie to do codziennych sytuacji-bardzo niepotrzebnie :o

Gość dziwneeeestrasznie
nie mówcie że Wy faceci nigdy nie piszecie do swoich lasek smsów-jesli w ogóle je macie :o

Gość baron de drift
te kłótnie też masz powyżej wyjaśnione proponuję pójść do najbliższej biblioteki i wypożyczyć przystępnie napisane książki o psychologii kobiety, mężczyzny i ich wzajemnych relacjach tylko nie takie dyrdymały jak te kobiety z wenus i faceci z marsa porządne podpisane przez dobrych autorów potem nie będziesz się dziwic sprawom oczywistym

Gość baron de drift
przecież napisałem, że pisuję kiedyś nawet częściej ale teraz mam bardzo tanio więc raczej rozmawiamy :p

nie mówcie że Wy faceci nigdy nie piszecie do swoich lasek smsów-jesli w ogóle je macie" ja pisze :) np . o 16.00 pod kinem :) :D tresciwie ,rzeczowo i na temat :)

Gość dziwneeeestrasznie
no w sumie on ma do mnie darmowe, wiec kalkulując bardziej mu sie oplaca zadzwonic niz napisac.Cóż mozna przez jednego smsa wyrazic, a gadac mozemy i mozemy...:) Oczywiscie że wolę jak dzwoni, on też twierdzi ze woli mnie uslyszec niz czytac jakies literki na wyswietlaczu... Jeszcze mam pytanie. Jak sie nie widujecie ile gadacie razy ze soba w ciagu dnia? Nie mowie tu o smsach oczywiscie, ale o rozmowach telefonicznych. Strasznie mnie to ciekawi jak to u innych wygląda?

Gość jojosms
haha nie przejmuj sie-moj jak ma napisac sms jest chory i podczas calego zwiazku dostalam moze ze 3 wymuszone :) juz go nie zmuszam bo to nie jest istotne

Gość baron de drift
mieszkamy dość daleko i widujemy się raz na 2 - 3 - 4 - 5 tygodni, różnie więc czasem przegadamy ze 2, 3 godziny w ciągu dnia :D