Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiolaaaaaaaa

Jestem w ciązy ?

Polecane posty

Gość Wiolaaaaaaaa

Jestem chyba jakaś nienormalna, zawsze zabezpieczaliśmy się prezerwatywą, wszystko było ok, po stosunku zawsze napełnialiśmy gumkę wodą, żeby sprawdzić czy napewno było z nią wszystko wporządku i zawsze było ok, dzisiaj mam 22 dzień cyklu. Czemu wydaje mi sie ze moge byc w ciazy ? Że moglo sie cos przeniesc przed, albo chlopak sie dotknal i przeniosl na gumke, gr, help. Nie bylo tego napewno ;x... Napewno nie przeniosl. Co mi jest ?

Gość joozio
brzuch cie boli bo najadlas sie za duzo grochowki. nawet po 2 tygodniach ciazy nie ma sie jeszcze zadnych objawow

przepraszam, ale czy możesz mi coś wytlumaczyć? W twoim poście pojawiła się ciekawa informacja o napelnianiu gumki wodą. A czy możesz mi powiedzieć, jak to wygląda? Najpierw wylewasz spermę, a potem wlewasz wodę czy jak?:) Bo jakoś nie ogarniam :)

Gość Wiolaaaaaaaa
heh ;d Po stosunku wlewasz wode i naciskasz na gumke, patrzysz czy nic nie wylalo sie ;p Ostroznosci nigdy za wiele ;), nie wylewam spermy ;p z reszta robi to chlopak ;)

Gość Wiolaaaaaaaa
Nie musisz od razu po, ale my wolimy mieć pewność, że gumka na 100% byla dobra ;).

Gość Wiolaaaaaaaa
Hehe ;) Mogę, ale wtedy zewnętrzna strona gumki jest z mojego śluzu ;p. Agr ;P Jak lejesz wode to mozesz nalać więcej , bo spermy jest mało i widać od razu czy nic nie wycieklo.

bo się pożygam... dziewczyno... to co ty myślisz że gumka ma perforację na bokach i sperma tamtędy wycieka? Ja owszem, zawsze zerknę na gumkę czy nie pękła, ale lanie wody to jest dla mnie niewyobrażalne :O

Gość latoo
haha...no przestancie niech sobie dziewczyna sprawdza jak chce,moze wlasnie jak tak sprawdzi to spokojniej spi:) ale skoro sprawdzasz na wodzie i nic ci tam nie wycieka to jakim cudem mozesz byc w ciazy nie dramatyzuj,poprostu panikujesz,jak sie tak boisz sexu z zabezpieczeniem to poprostu sie nie kochaj wtedy nie bedziesz co miesiac myslala ze jestes w ciazy bo po co ci te nerwy

Gość Wiolaaaaaaaa
filotetowy widelec - mam 21 ;/ , co cie to obchodzi ?

Gość latoo
masz 21 lat

Gość martaaaa53ererg
własnie najpierw ruchacie sie w wieku 15 lat a pozniej pytacie na forach o ciąze :( jakie to smutne!! puste idiotki