Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamusia 22

Ile przytyłyście w ciąży... ?

Polecane posty

Gość przyszła mamusia 22

Witam moje drogie,mam pytanko : ile przytyłyście w ciąży i czy potem udało wam się to zrzucić? :)

jest juz taki temat :) ale skoro pytasz ja przytyłam prawie 30 kg teraz jestem ponad pół roku po porodzie i mam wagę prawie taką jak przed ciążą

Gość przyszła mamusia 22
nie wiedziałam,że jest już taki temat :) dziękuje za odpowiedź,super,że wróciłaś do swojej wagi,pytam z ciekawości ile można najwięcej przytyć,ale nie żeby było to najważniejsze i spędzało mi to sen z powiek,zwykła babska ciekawość:)

Gość gr..................
10 kilo... i po miesiacu nie bylo po nich sladu :-)

Gość przyszła mamusia 22
to szybko udało Ci się zrzucić,jak w 2 miesiące,a co stosowałaś?dietę,jakieś ćwiczenia?sport?

ja 20 kg i 2 i pół misiąca po porodzie wróciłam do swojej wagi - został mi jeszcze 1 kilo ale jest uparty i chyba nie dam juz rady. Nie stosowałąm żadnej diety - zpadło samo. To moje druga ciaża, przyp ierwszej też przytyłam 20 kg, zrzuciłam w 6 miesięcy, a 9 miesięcy od porodu ważyłam już 4 kilo mniej niż przed zajsciem w ciąże. Gorzej z piersiami - one nie wróciły do siebie

Gość przyszła mamusia 22
Blame co masz ma mysli mówiąc,gorzej z piersiami,że nie wróciły do siebie?co to oznacza?

Gość przyszła mamusia 22
króliczek,doskonale zdaje sobie sprawę,że opieka nad dzieckiem to nie ustanny ruch i pomaga zrzucić zbędne kilogramy,a i na basen się chętnie wybiorę w wolnej chwili,fajnie,że nie miałyście problemu z powrotem do wagi,mam nadzieje,że i mnie się to uda:)

jezeli maz ci pomoze chodzi mi ze wtedy kiedy bedziesz chcilaa wyjsc na masaz, silownie lub basen zajmie sie malenstwem to dasz rade :) a co bedziesz miala? piersze dziecko?> jakie imie/

Gość przyszła mamusia 22
tak,pierwsze dziecko:)nie planowane,ale chciane i ukochane i wyczekiwane,ale to dopiero poczatek 5 tygodnia:)więc jeszcze nie wiem jaka będzie płeć,ale jesli dziewczynka to na imię Jagoda lub Antosia :) a Ty ile masz dzieci i jak się nazywają?

Gość przyszła mama 22
super,gratuluje córeczki,ładne imię:) ja również mam 22 lata,ale jak urodzę to będę już mieć 23 :) mój partner i ojciec dziecka jeszcze nie jest moim mężem,ale jest wspaniałym człowiekiem i we wszystkim mi pomoże i mnie odciązy po pracy i bede miała napewno czas na masaż czy basen:)

my jestesmy juz po slubie rok, planowalismy niespodziewanie przed slubem zaslam wciaze wiec nie mysl ze slub ze wgledu na dziecko, cieszylismy sie bardzo ;0 tez moge na niego liczyc i za rok planuje drugie malnestwo

Gość przyszła mamusia 22
to super,że tak fajnie wszystko Ci i Twojemu mężowi się ułożyło,napewno za rok po raz drugi zostaniecie szczęśliwymi rodzicami:)mój mężczyzna chce się żenić ale ja wolę z tym poczekać aż urodzę,nie chce teraz nic robić w pośpiechu ani tym bardziej wywierać na nim presji,żeby oświadczał się poprzez to,że zawszłam w ciążę,urodzę a potem weźniemy ślub gdy nadal będzie tego pragnął :)

Gość waga wagą
a co z rostępami??????????????? :( :( :( :( :( :(

moze to cus i moze nie uwierzy mi nikt ale odpoczatku ciazy smarowalam sie takim krem nazwy kurcze nie pamietam na rozstepy i ujernienie skory i nie mialam rozstepow wsyztsko ladnie wkleslo cala skora przez cwiczenia :)

Gość przyszła mamusia 22
Króliczku mam wiele pytań,ale teraz muszę iść,odezwę się do Ciebie następnym razem dobrze?Super jesli mogłabyś mi udzielić odpowiedzi na nurtujące mnie pytania:)a rozstepami się akurat nie przejmuje,pokocham swoje ciało na nowo po porodzie:)dziękuje za wszystko,pozdrawiam i do napisania!!

Gość waga wagą
a ja mam okropne a do porodu jeszcze 2 miesiące :(