Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewkamarchewka00

Ludzie, którzy nie ubierają się jak każdy śmiertelnik...

Polecane posty

Gość ewkamarchewka00

Znacie Takich? A może sami ubieracie się niecodziennie, skąd czerpiecie inspiracje, skąd bierzecie ubrania... Piszcie, czekam :)

Gość dlaczego tutaj zadajesz to
pytanie?

Gość ewkamarchewka00
Własnie sama nie wiem chyba przez pomyłkę...

Gość dlaczego tutaj zadajesz to
tutaj pewnie nie za bardzo sobie o tym pogadasz ;) tutaj kupki, pieluchy, bole ciazowe ;)

Gość Moja kolezanka
projektuje ubrania i daje uszyc wg wlasnych projektow, tylko z naturalnych materialow, len welna, oczywiscie na miare. Czasem je potem sama haftuje jak jej sie chce, do tego wyrabia bizuterie. ma zarabisty styl :)

Gość ewkamarchewka00
Przepraszam, widocznie nie w tym miejscu temat załozyłam. A kupujecie w secondhandach? A może sami przerabiacie ubrania? Ja czesto zagladam do iucholandów, poitem przerabiam, doszywam, obcianam, z mama współpracuję, jak ładnie poprosze to uszyje mi coś czasem :)

Gość etammmmmmmmmmmm
ja lubie inne ubrania (teraz jestem w ciązy i średnio dobrze wyglądam :P ) kupuje w sklepach z pojedynczymi sztukami na wyprzedaży czasem lumpek szafa mamy strych u dziadków uwielniam wygladac inacze i kocham lata 80 inspiracje czerpe ze starych gazet (lata 70-80 ) + nowosci i często robie zakupy w sklepie Zara (8mc nie robilam zw na ciąże)

Gość ewkamarchewka00
Dokładnie. Niestety ja w ciązy jeszcze nie jestem, ale duzo ciuchów mam z lumpa, szafy mamy czy innego odzysku. Unikalnych i niepowtarzalnych. I mam pewność że nikt takiego nie będzie miał. Poza tym, lubię łączyć i mieszać style, wyglądać inaczej niz pół miasta.

Gość etammmmmmmmmmmm
a juz nie długo nie bede :P jeszcze pare tygodni i poxniej (jak wroce do swoich wym mam zamiar poszalec z ubraniami) zare lubie choc nie wszystko czasem masowka a czasem mozna znaleśc cos dla siebie lubie rzeczy nie tyle modne co idealnie pasujące do mojej figury a za razem inne wyprzedzające mode z ulicy i rynku

Gość ewkamarchewka00
No ja wlaśnie nie lubię sieciówek, zara typowy h&m nie odpowiadają mi... Kocham Lumpeksy i Szafę Mamy i Ciotek :)