Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzychoo wpadka

Pomóżcie mi wybrnąć z głupiej wpadki

Polecane posty

Gość krzychoo wpadka

Chciałem wysłać SMS to jednej dziewczyny, którą poznałem jakiś czas temu na necie. Bywało, że pisaliśmy sobie sprośne sms, ale tak dla żartów, niezobowiązująco, bo i tak daleko od siebie mieszkamy. No i dzisiaj popołudniu wysyłam sms takiej treści: "Ale mam ochotę całować Ci szyję, dekolcik, potem wypieścić suteczki :* :* :* " I teraz zagaduję ją na GG jak się podobał jej sms, a ona pyta "jaki sms?" , że nie nie doszło. No i patrzę na potwierdzenia i jest potwierdzenie, ale .... wysłałem sms zamiast pod "Prażynka" (taki miała nick na czacie jak się poznaliśmy) to pod "Promotor" :O Zupełnie nie zauważyłem pomyłki. Wychodzi na to, że sms poszedł do mojego promotora, a nie do niej. A we wrześniu będę się bronić, we wtorek mam zanieść pracę do zatwierdzenia. :O Mieliście kiedyś taką wpadkę? Nie wiem jak z tego wybrnąć, bo mój promotor na 95% ma mój numer wpisany, bo sam do mnie dzwonił raz i wcześniej jak byłem na spotkaniu to mnie wpisywał chyba w komórkę, bo akurat tak wyszło, że musiał w czerwcu wyjechać i sam powiedział, że będzie do nas dzwonił jak wróci, żeby szybko się uwinąć z pracami i faktycznie dzwonił do 8-10 osób. :O

Gość ale gapa serio
:D:D:D:D:D powiesz ze pomyliles sie :D:D:D zgodnie z prawda

promotorzy rzadko wpisują numery studentów do prywatnych komórek, prędzej do notesu. przynajmniej moja tak robi. Jedyne wyjście, jeśli promotor nie ma poczucia humoru (ogromnego nawiasem:)) to na spotkaniu powiedzieć iż ukradziono ci telefon tydzień wcześniej i masz teraz nowy numer:) Wiadome że kradzież musi się dokonać przed wysłaniem feralnego sms'a, żeby winę zwalić na złodzieja:)

Gość trzeba napisać
Przepraszam pomyłka :o 🖐️

Gość Krokodylowy
już smaruje dupsko i czeka

troche wyssane z palca, i tak nie uwierzy ;-) a ile twoj ma lat? jezeli mlody to nie ma problemu, wyslil sms z przeprosinami ze pomylka i nie bedzie tematu. jezeli stary to to samo ale moze byc klopot jezeli to taki buc nadety. przynajmniej to facet a ty tesz jestes facetem. ja mam promotora faceta a jestem kobieta. on jest mlody i atrakcyjny, jakbym mu przez pomylke sprosnego esa wyslala to bym sie chyba zastrzelila :-(

Gość milllla
hehe ale jazda:D:D:D:D:P:P

Gość krzychoo wpadka
Mój promotor ma jakieś 50-55 lat. Chyba nic nie będę wysyłać, nie wiem...... Albo może lepiej wysłać, że pomyłka????

Gość milllla
mysle, ze powinienes zostawic to tak jak jest...lepiej nie pogarszac sytuacji...moze nic o tym nie wspomni:D

Gość mał_żonka
Moim zdaniem: "przepraszam, pomyłka" będzie ok. A ma poczucie humoru Twój promotor?

Gość krzychoo wpadka
Promotor odpisał mi, że chce sobie wspólnie strzepać kapucyna oglądając przy tym serial 'Złotopolscy' :classic_cool:

:D :D :D A ten Twój promotor, to jakis poważnijszy człowiek, czy z poczuciem humoru :D Gorzej jak okaże sie gejem i zacznie lecieć an cIebie :D

Gość platki z mlekiem
a moim zdaniem najlepeiuj bedzie jak napiszesz kolejnego smsa w ktorym wyjasnisz ze koledzy zabrali twoj telefon i chcieli sobie zrobic jaja.

Gość promotor Czesław
Od dawna miałem na ciebie ochotkę mój ty bobasku ;) 😘❤️

Gość krzychoo wpadka
och Czesiu ;) 😘 moja dupcia jest mokra i czeka ;)

ja tez mialam kiedys podobna wpadke ale Twoja gorsza :P siedzialam z koleanka i postanowilam napisac smsa chlopakowi tez kolezanki bo ja rzucil, sama go tez osobiscie znalam ;) no to mu pisze ze jest taki i taki i wyslalam nie do niego ale do mojego prywatnego okulisty :P przez pomylke :O odruchowo usunelam numer tego okulisty :P wstyyyd, takie rzeczy wypisalam a facet kolo 40 lat, dzieci, zona :O

Gość czarpoma
napisz cos jeszcze i podpisz innym imieniem.wyjdzie ze niby zmieniłes numer telefonu

Gość czarpoma
ja pojechałam na spotkanie z typem -pierwsze.jadac kawał trasy pisałam do niego cały czas smsy.gdy dojechałam to zawiodłam sie.napisałam do znajomej która wiedział o tym spotkaniu ze nie jest taki jakiego sie spodziewałam itd..jemu tłumaczyłam ze musze dac znac mamie ze bezpiecznie dojechałam.wysłałam smsa i zamarłam!!!!!!!!!!!!!!!!!wysłałam do niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dłuuuuuuuuugo sie tłumaczyłam,ale do dzis jestesmy razem 4 lata:)

Ja bym nie wydziwiala i napisala "bardzo przepraszam, pomylilem numery". Jak nic nie napiszesz to moze sobie pomyslec, ze sobie jaja z niego robisz i moga byc klopoty z tego. A takie wymyslanie historyjek a la skradziony telefon jest niedojrzale, facet pewnie i tak sie domysli ze to bujda i jeszcze bardziej sie w jego oczach pograzysz. badz facetem z jajami i wyslil przeprosiny, pozdr. :-)

Gość Nicolka.....
No ja zamiast do swojego faceta raz wyslalam smsa mojej szefowej (kobieta ok 65lat) o tresci: "kiedy bedziesz w domu bo mam ochotke na gwalcik! Kocham Cie twoja A" No i dostalam odpowiedz: "Aniu ja to juz sie w sex nie bawie a zreszta nigdy nie lubialam sexu z kobietami!" Boziu alez to byl wstyd :) Ale napisalam jej odrazu smska z przeprosinami a nastepnego dnia w pracy sie z tego smielismy wszyscy :) Pomylka ludzka rzecz. Udaj ze nic sie nie stalo a jak on cos wspomni to przepros i obroc w zart. Lub napisz mu teraz smsa z przeprosinami...

Gość Przeproś i tyle

Gość Peciulka21
No to pojechałeś:D ale skoro to facet to jakąś wybrniesz gorzej jak byś miał promotorkę. Moja promotorka miała nasze maile a nie telefony, numery miała zapisała na listach obecności. Jak promotorzy chcieliby wpisywać numery każdego ich studenta to musieliby karty pamięci dokładać. Nie martw się, w razie czego przeproś i tyle!

uups zonk jak nic. Napisz "bardzo przepraszam pomyliłem numery"mam nadzieje ze afery nie będzie z tego

Gość jami
hahahahaha niezłe:) chociaż jakby mnie to dotyczyło, to bym chyba zmieniła uczelnię:) a tak poważnie, faktycznie masz farta że to facet a nie kobieta. wyślij smsa że się pomyliłeś, a potem udawaj że nic się nie stało.

Gość LokataAGAta
Skoro napisałeś-promotor,to spoko:)gorzej jakby to była pani promotor;)hehe...Będzie dobrze,nie przejmuj się:)A na przyszłość masz nauczkę--->zawsze przed wysłaniem sprawdzaj kto jest w polu "do"ja tak robie po dziś dzień:)jhehhe