Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Visjonerka

czy wypada na wesele założyć sandałki na koturnie korkowym ?

Polecane posty

a to zależy od sukienki i innych dodatków. trudno powiedzieć.

Gość zależy do czego

Gość weselicha
wypada, wypada i jeszcze raz wypada w ogóle co to za moda, że na wesela to tylko wypada zaczesać na łbie koszyk, obsypać go tłuczoną bombka, którą się później gubi na wszystkie talerze, okręcić się połyskującym obrusem w seledynowym/różowym/zielonym kolorze koniecznie z gołymi plecami a do tego naciągnąć 15 cm szpile, a żeby się trzymać kupy siedzieć przy stole do rana. można wyglądać bardzo ładnie a jednocześnie bardzo wygodnie.

Gość ona**
Na wesele to muszą być buty wygodne.A jeżeli pasują Ci do sukienki to jak najbardziej tak.

Gość ja tez ide w takich na wesele
tzn nie identycznych ale w tym stylu Tylko moje są czarne.

Gość ja pierdykam
a ja mysle, ze raczej nie wypada ogolnie buty sa bardzo ladne, podobaja mi sie ale uwazam, ze slub, wesele to uroczystosc i na takie imprezy nalezy ubierac sie elegancko niestety, "korek" w tych butach nie jest elegancki, to obuwie raczej na co dzien ale to tylko moje zdanie zrobisz jak bedziesz chciala milej zabawy

Gość moga byc....
jezeli wesele jest latem to takie buty pasuja jak najbardziej! oczywiscie musza byc one do letniej sukienki a nie wieczorowej. no ale teraz to kazda chce byc piekniejsza od mlodej:P stad ta moda na suknie wieczorowe, makijaz i fryzure w salonie.

Gość blablak
Raczej nie wypada, korek nie jest elegancki. Ale.. -możesz założyć inne eleganckie (jeśli masz), nawet niewygodne a później jak już większość będzie dziabnięta zmienić na te -jeśli nie masz innych i nie chcesz kupować ze względów ekonomicznych to miej wszystko i wszystkich w doopie i idź w tych:-D Pozdrawiam!