Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiachan17

problem z tamponem

Polecane posty

Gość Basiachan17

hej mam problem:( ok rok temu probowalam zaczac uzywac tamponow... pojawil sie jednak problem:( zaraz po zalozeniu okazalo sie ze jest on jakby "nieszczelny" w sensie wydzielina dalj wydostawala sie na zewnatrz... nie ma mowy o zlym zalozeniu tampona bo probowalam wielokronie, takze przy uzyciu aplikatora.. czy jest mozliwosc aby krew wydostawala sie jakims innym kanalikiem czy gruczołem?? a moze cos nie tak moja budowa?? chcialabym poprostu poznac wasza opinie, moze ktoras ma podobny problem??

Gość miczek
pierwsze slysze o takim czymś;/ powiem ci ze masz cholerny problem ;/ a rozmawialas o tym z ginekologiem??

Pomimo tego ze złaoze tampon i do tego podpaske to i tak mi przecieka, nie wiem czemu sie tak robi? Mam bardzo bofite okresy...

Gość basiachan17
wlasnie nie:( wybieram sie za niedlugo na pierwsza wizyte... wiec sie okaze, ale mialam nadzieje ze moze ktoras tak ma i juz wie o co chodzi...

Może, faktycznie to tylko zbyt mały tampon do Twojej obfitości miesiączki...ale lepiej się upewnić u lekarza. Głowa do góry może to nic poważnego.