Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warsawmen

CZY W KLUBIE MOŻNA POZNAĆ SZANUJĄCĄ SIĘ DZIEWCZYNE???

Polecane posty

Gość bywalecklubow
a ja i tak uwazam ze po klubach szlajaja sie same ku rwy i tyle w temacie

Ja byłam ostanio w klubie i zastanawiałam się czy można tam znaleźć fajnego, normalnego faceta.

Gość Warsawmen
Trzeba było działać a nie sie zastanawiać, a tak to sie nie przekonasz.

Gość ona ta wysniona
a jak trzeba działać zeby nie wyjsc na "łatwą i ku rve" ??

Gość Warsawmen
Zdaje sie że kwestia wyczucia.

Gość ja napiszę trochę od tyłu
w życiu trochę przeżyłem, i tak złożyło się, że najfajniejsze dziewczyny, które znałem, które kochałem lub mógłbym pokochać nie chodziły na imprezy

Gość ona ta wysniona
sam wczesniej napisales ze nie lubisz takich latwych wiec jesli dziewczyna do ciebie podejdzie to mam wrazenie ze za taką ją uznasz, wiec co ? niesmialy usmiech nie wystarczylby?

chodze czesto zalezy kiedy w roku akademickim zadziej bo pracuje w wakacje mam wolne weekendy wiec sie bawie i chodze co sobota na impreze, nie puszczam sie nie macam, nie całuje sie, po prostu bawie sie ze znajomymi a jak jakis fajny facet podejdzie to sie po bawie, ale tez nie zawsze bo jak sie dobrze bawie ze swoimi znajomymi to nie chce sie bawic z facetami;) kolezanki moje podobnie moze zwracasz uwage na takie same tipsiary i tapeciary to co sie dziwisz

Mieszkam w małej miejscowości a do tego dużo pracuję. Nie mam czasu na szukanie męża, bo w sumie nie szukam... Tęsknię za jakimś fajnym związkiem, żeby sie przytulić, coś ugotować i razem zjeść, razem gdzieś pojechać... Mam nadzieję ze kiedys mój miły sam mnie odnajdzie, jeżeli jesteśmy sobie pisani ...

Gość Warsawmen
Ja już po prostu mam dość lachociągów i chce znaleźć wartościową osobe z zasadami, ale w klubie trudno i potwierdzam po części co napisał gość wyżej.

Moim zdaniem łatwo rozpoznać łatwą dziewczynę od tej wartościowej - nawet w klubie

Gość HotCore
... z tym, ze musisz zrozumiec ze ta wartosciowa moze nie byc tak "piekna" jak ta łatwa ;-)

Gość Warsawmen
Nie było w moim życiu, co najwyżej obok

to zalezy wiesz moze od razu laske skreslasz ja do łatwych nie naleze ale czasem poflitrowac lubie i np po małym flircie w sumie nic nie znaczacym facet mi proponuje, sex albo bawie sie z facetem tanczymy, fakt przystojny był taki w moim typie:P, tanczymy patzrymy w oczy 3 piosenki tez juz po szyji zaczyna całowac..niestety nie wiem czy przyciagam debili czy wygladam na cichodajke, ale jest to wkurwiajace..........ale raczej mysle ze wygladam normalnie

Gość Warsawmen
No wiesz brzydka to jeszcze nie znaczy że od razu wartościowa

Łatwe jeśli są piękne to są pewne siebie. A ładna wartościowa z reguły jest skromna. Mi samej podobają sie piekne kobiety, które nie zdają sobie sprawy z tego, ze są piękne

No wiesz brzydka to jeszcze nie znaczy że od razu wartościowa hehhe dobre wiadomo ze jak idziesz sie bawic to zazwyczaj bawimy sie z osobami które nam fizycznie odpowiadaja, zarówno czy to facet czy kobieta;) jak sie człowieka poznaje w innnych okolicznosciach..to sie zwraca az tak uwagi na wyglad ale poznawanie na imprezie.no wiaze sie z chemia i atrakcyjnoscia przynajmniej dla zainteresowanych osob;)

Gość HotCore
nie nie ja nie mowie bynajmniej ze brzydka, ale w spodnicy dluzszej niz pasek ;-) itp po prostu zwracaj uwage nie tylko na te "szałowe"

Gość facceeeettttt
do szczera dziewczyna to chyba wygladasz na jakas dajke lub zachowujesz sie jak dajka, bo nie wierze zeby nawet jakis debil zaczal calowac normalna laske po szyi; jak suka nie da, pies nie wezmie - musisz miec aure wokol siebie latwej

A wartosćiowe tej aury nie maja to sie na nie nie zwraca uwagi...dlatego panowie ich nie widzicie

hehhe aura łatwej no nie wiem mam jasne bardzo blond włosy.ale swoje naturalne takie na imprezy chodze w dzinsach i bluzce jaies z"imprezowej", na solarium nie łaze, nie mam tez mocnego makijazu, o nosze wyskoie 10cm buty i wyedy mam z 180;) nie jestem łatwa moze akurat tacy kolesie, którym sie wydaje ze jestem a. głupia, b. łatwa, c. mysla ze a noz sie uda, jestem zajebisty zadna lasa mi nie odmówi

Gość facceeeettttt
do Gracja a wez pokaz miejsce gdzie faceci moge na takie wartosciowe zwracac uwage? na dyskoteke przewaznie takie nie chodza a jak pojda to mysle, ze trzeba duzo szczescia zeby dwoje ludzi wartosciowych styknelo sie; w klubie masa ludzi jest, czasem znajomymi trzeba zajmowac sie, troche alkoholu wypitego, uprzedzenia ze fajne/fajni nie chodza na imprezy - te czynniki nie sprzyjaja sptokaniu sie wartosciowych ludzi w klubie, ktorych i tak jest tam nie wielu

Gość faceeeettttt
cos za krotka ta autoreklama:P

Gość facceeeettttt
heh piekna kobieta nie potrzebuje reklamy napisalas, ze jestes tu, a gdzie w rzeczywistosci takie mozna spotkac? do znajomosci inernetowych nie wszyscy sa przekonani, ja tam jestem uprzedzony podobnie jak do dziewczyn poznawanych na dyskotekach;]

No i tu jest ten problem z tymi fajnymi, Facecie, musiałbys być turystą w moim miesteczku i przechodzić koło Carrefour'a... Albo jutro wieczorem być na rynku we Wrocławiu bo akurat sie wybieram :)

Ja mam nadzieję ze spotkam kiedyś kogos przypadkiem, w nietypowym miejscu i jedno spojrzenie wystarczy by sie zainteresować. Potem liczę na sympatyczną wymianę zdań i spotkanie...