Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warsawmen

CZY W KLUBIE MOŻNA POZNAĆ SZANUJĄCĄ SIĘ DZIEWCZYNE???

Polecane posty

Gość facceeeettttt
Spotkać kogoś przypadkiem, w nietypowym miejscu brzmi ciekawie, sam tak chciałbym;] a z tym Wrocławiem to sobie odpuszczę:P

rozumiem za za daleko? W każdym badź razie bede sie rozglądac za ciekawym spojrzeniem

Mozesz poznać w galerii handlowej. Robisz tak: Wybierasz markowe i najlepiej drogie sklepy. Kupujesz tam coś najtańszego, ale dostajesz od nich torbę, ewentualnie mozesz poprosić sprzedawczynię, żeby Ci sprzedała jedną reklamówke :P Jak masz już takich 10 po 5 w każdym ręku, to podchodzisz do smukłej długonogiej laseczki i z agadujesz. Najlepiej jakbyś szedł z przeciwka tak, żeby mogła Cię już obadać z daleka :D

A mnie jeszcze zastanawia jedna rzecz...że z reguły szukamy partnerów po okolicy...bo wiadomo najłatwiej. A co jeśli ta jedyna osoba mieszka dalej? Muszą się kiedys spotkać jeśli są sobie pisani...wtedy nie ma mowy o szukaniu tylko własnie o przypadku...na który czekam

Gość facceeeettttt
no troszeczke daleko, ale nie wierze ze po wartosciowa dziewczyne musze jechac az do Wroclawia:P, na pewno gdzies "dookola" mnie kreca sie; ludzie zyja w ciaglym biegu, to radze jak najwiecej stopowac zeby moc uchwycic to "ciekawe" spojrzenie

pijanakura26 ojjjjjjjjjjj.... a na caffe można poznać normalnego faceta??? Normalnego nie, ale geniusza tak :classic_cool:

Geniusz rzadko wpada na Kafe. Masz właśnie okazję z nim pisać. To zaszczyt :)

Gość facceeeettttt
do Gracja chyba za duzo w Twoim zyciu przypadku:P; ja za mocno chyba stapam po ziemi zeby liczyc na przypadek, na slepy los... a moze przez to cos mi umknie... do pijankura26 "w sumie jestem nowa na caffe ...nie wiem co i jak... i z kim..." tutaj sie rozmawia, choc nie wiem co mialas na mysli:P

Gracja, ja nie potrzebuję reklamy. Każdy stary wyjadacz z Kafe wie, że jestem legendą. A moderatorki wiedzą najlepiej :P

Ja to właściwie wszedłem, żeby się pochwalić zakupammi. Ale zapomniałem :P

VB to zmieniłes ksywę bo masz tylko 6 postów Facet - jestem realistą ale .."nie wierząc juz w nic, jestem gotowa uwierzyć we wszystko"

Gracja, conajmniej kilkanaście moich nicków jest dożywotnio zbanowanych. Mogę się przelogować na pomawiacza :P

...pomawiacz... wybacz nie znam...wartościowe dziewczyny nie czytają każdych topików w których banują interlokutorów :P

Jakby co, to wklejałem tu zrzut ekranu z mojego europejskiego testu IQ.

Wartościowe dziewczyny mają poczucie chumoru. Choćby Ladacznica vel Trywialna sucz :) Te porządne są samotne :D