Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warsawmen

CZY W KLUBIE MOŻNA POZNAĆ SZANUJĄCĄ SIĘ DZIEWCZYNE???

Polecane posty

:) To poważny topik był....więc nie będziemy sobie niczego udowadniać.

Gość facceeeettttt
Będę kładł się spać. Dobranoc wartościowa kobieto Gracjo. Życzę Tobie, żeby w niedługim czasie jakiś nieznajomy spojrzał na Ciebie, a Ty na niego tym "ciekawym" spojrzeniem.

Dziękuję i wzajemnie...moze kiedys...przez przypadek... :) dobranoc

Gość facceeeettttt
Jeszcze na koniec napiszę coś. Widzę, że już trochę postów nabiłaś ka kafeterii. Nie szkoda czasu tracić przed komputerem na forum? Wiem, że pewne forum na pewno wciąga, ale czy rozwija osobowość to już wątpię. Wątpię żebyś także spotkała jakiś tutaj wartościowych facetów, choć może kiedyś przez przypadek jakaś wejdzie zabłąkana duszyczka na kobiece forum:P, ale na pewno nie ujrzysz ich tego "dziewiczego", "ciekawego" spojrzenia;]

Odpowiem Ci, byłam tu 3 lata temu...pisałam o zdradzie mojego jedynego. \od tego czasu wiele sie nauczyłam..a na stare śmieci fajnie sie wraca. A poza tym mam wakacje...

Teraz jestem sama, z nowymi przemysleniami. Osobowość rozwijam w dzień i w inny sposób. A do kolacji sporadycznie Cafe

Gość facceeeettttt
Niegłupie to spojrzenie:P A ile masz lat, jeśli można spytać/wiedzieć?

Gość odpowiedź na pytanie główne
TAK, ale pod jednym warunkiem! Że jest to klub przy parafii.

Gość facceeeettttt
Zdaje mi się, choć mogę mylić się, że jestem dla Ciebie za młody. Mam 25 lat. Choć wiek do rozmowy nie gra chyba za bardzo roli, ale do czegoś "więcej" to już nie wiem.

Do rozmowy nie gra roli. A co czegoś więcej to musiałbyś jutro przyjechać do Wrocławia a Ty sobie oficjalnie odpusciłeś :) Dobranoc

Oczywiście żartuję z tym "czymś więcej" Najpierw spojrzenie musiałoby zbić mnie z nóg :)

Gość ile masz lat autorze
bo jak 28 to ciebie nienawidzę

Gość facceeeettttt
Tylko krowa nie zmienia zdania:P Tak, domyśliłem się, że żartujesz. Zdaję sobie też sprawę, że wiekowo to powinno być odwrotnie:P Ok, będę szedł spać i tak pewnie będę jutro "zdychał". Jeśli chciałabyś zobaczyć moje spojrzenie, to napisz na mpl@o2.pl. Choć dawno zdjęć nie robiłem żadnych siebie i swojego spojrzenia. Choć ten błysk w oczach u kogoś, to "ciekawe" spojrzenie można jedynie na żywo uchwycić, zdjęcia są "suche". W każdym bądź razie pozdrawiam i dobranoc.