Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wielkaschiza

pospolity temat, ciaza, obawiam sie....

Polecane posty

Więc tak mój problem jest typowy, obawa o ciąże... 19.06 tego roku mialam, jakby to powiedziec, przygode erotyczna (nie wiem jak inaczej napisac wiec sorry :)) chlopak staral sie we mnie wejsc, ale mu sie nie udalo, wiec zajelismy sie zwyklym oralem, jego sperma znalazla sie na moich rekach, majac ja na reku poprawialam majtki... boje sie ze cos moglo do mnie dojsc, jakis plemnik, przy tym wlasnie poprawianiu... slyszlam, ze w sluzie faceta moga znalezc sie plemniki... wzielam tabletke po Escapelle, bo jestem bardzo schizujaca siebie dziewczyna, wzielam ja po 37 godzinach... pozniej wykonalam 04.07 test ciazowy, na nastepny dzien drugi innej firmy... oba negatywne, ostatnio mam dziwne wzdecia ostatni okres mialam 07.07, a wzdecia zaczely mi sie jakis tydzien temu, do tego czuje takie dziwne kopniecia w brzuchu i dziwne pulsujace uczucie przeskakujace z jajnika na drugi. Troche sie rozpisalam, ale wole opisac szczegoly, niz pozniej obawiac sie ze cos moglam pominac. Pytaniem jest jak zwykle... czy mozliwe zebym zaszla w ciaze??? Aha nie mielismy zabezpieczenia.... ;/;/;/ alkohol... Pewnie uznacie glupia, nieodpowiedzialna dziewczyna, ale chce poznac innych opinie na ten temat. Pozdrawiam...

Gość 78465324132
idź sie leczyć. a z seksem tudzież oralem poczekaj jeszcze parę lat

Gość gagagahjajancuc
matko, kobieto, nie bylo stosunku, mialas okres, a to pulsowanie w jajnikach to pewnie owulacja. Poducz sie troche biologii

Witam bralam przez miesiac tabletki yasminelle nastepnie zrobilam 7 dni przerwy i wizlam kolejna tabletke to byl poniedzialek we wtorek kochalm sie z moim facetem no i juz od wtorku nie biore tabletek.Czy jest szansa ze jestem w ciazy??a jesli tak to jak duza Kobietki prosze was o pomoc

Gość melisha
widocznie nie jest kobietą skoro zadaje takie glupie pytania jezuu