Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiula niedoswiadczona

max dlugosc penisa. kiedy kończy sie przyjemnosc a zaczyna ból?

Polecane posty

Gość Kasiula niedoswiadczona

mam 17lat i pomalu chcialabym zaczac zycie seksualne z mezyczyzna. wiem, ze normalna dlugosc to 11-16cm czy gdyby moje kochanie mialo wiecej to czy bedzie mnie bolec? nie sprawdzalam jeszcze jak jest wyposazony, po cichu marze o penisie wiekszym niz srednia z drugiej strony jednak boje sie ze bedzie mnie wowczas bolec. czy gdyby mial maczuge powiedzmy 20 cm to czy jest mozliwy bezbolesny seks? Serdecznie proszę o sensowne odpowiedzi.

jednoznacznie nie ma odpowiedzi...dla jednej duzy jest ok..dla innej juz nie zabardzo...zreszta wielkosc wielkoscia...ale wazne zeby wlasciciel umial sie nim dobrze obslugiwac.

Gość następny z małym
Każdy z małym twierdzi, ze ważna jest technika...

Gość śmiech...i tyle
11 cm. To chyba u kobiety. Jakbym miał 11 cm...tochyba bym się powiesił

Mr Brrr jedna ma racje, fantazja i umiejetnosci sa wazne, co mi po kolesiu z maczuga jak nie bedzie umial jej uzyc.

Gość koleś z maczugą
a jakaż to wielka sztuka - włozyć do dziury i ruszać się rytmicznie? Nie oszukujcie innych i siebie - najwazniejsza jest wielkość. A dokładniej wielkośc dopasowana do szerokości, czyli wielka maczuka do średniej dziury, średnia maczuka do małej dziury, a mała maczuga - no cóż, nawet najlepsz technika nie ppokryje braków.

Gość hmsdjacjhwe
Spokojnie raczej wątpię by 20 cm było już bolesne ;) Ja byłam dziewicą i mój pierwszy partner miał około dwudziestu centymetrów i bolesne było tylko przebicie błony a dalej już lajcik xD

Gość jrnfajknajksdn
hmsdjacjhwe to ty moze jałówka jestes?

Gość WUJEK HENIEK
ja pakuje mojego grzmota i nie patrze czy któregoś boli czy nie, żaden nie protestował zbyt długo :)

Gość panijadziazpralni
szmata

Gość anorrrmallnaaa
mnie bolli powyzej 16cm, jestem po prostu plytka i powyzej tej wiellkosci czesto gesto obijano mi o szyjke macicy, co jest tepym nieprzyjemnym bolem :O natomiast jestes nieco szersza, wiec dla mnie licczy sie obwod. najchetniej 14 i wiecej :) (choc tych wiecej jeszcze nie spotkalam)

Gość anorrrmallnaaa
jesteM *

Gość panijadziazpralni
szmata :)

Gość stara cyganka prawde ci powie
wiekszosc kobiet spokojnie przyjmuje 18 cm. Jesteś dziewicą jak rozumiem, także może Cie boleć na początku ale to z powodu przebicia blony dziewiczej

Gość namiętny69
Pamiętajcie stare powiedzenie " Jak się dobrze popiesci to wszystko się zmiesci " i ja sądze że to prawda .

Gość kefeteriank
Mój mężczyzna ma 21 cm. Byłam dziewicą więc z początku bolało. Teraz jeśli jestem niedostatecznie mokra i podniecona to podczas wprowadzania go do dziurki też mnie boli, ale robimy to wtedy delikatnie, a maksymalnie się pobudzę i nic nie boli i mogę nawet kochać się na pieska mimo, że wtedy jest głębsza penetracja. Jeśli masz delikatnego partnera, który potrafi mimo dużego członka sprawić Ci przyjemność nie ból to nie powinno boleć nawet jeśli jesteś dziewica. W moim przypadku jest to pierwszy facet więc teoretycznie powinno boleć. Ale nie bolało i nadal nie boli wszystko jest do zniesienia:)

Phi! Też macie dylematy, durne pipy. Zadna nie wpadła na to, że można nie przyjmować fiuta "ile fabryka dała"- aż po same bilencje? Głębokość penetracji zależy nie tylko od właściciela oręża- wy też możecie powiedzieć, czy boli, czy nie. No ale jak sie naczytałyście pierduł, o czarnych wielkich fiutach i macie na tym punkcie obsesje, to dajecie sobie zapakować z całym inwentarzem- NO BO PRZECIEż LUBICIE CZUć PARTNERA !! W ogóle ten topik jest bez sensu. Komuś sie chyba w dupie poprzewracało.

Gość to indywidualna sprawa
stracilam dziewictwo z facetem,ktory mial 21 cm i zero bolu,dzis po 2 porodach moj maz ma 18 a musi uwazac w niktorych pozycjach...nie ma reguly.dodam tylko,ze wielkosc jest naprawde ,mało istotna.ja zawsze powtarzam,ze jesli facet naprawde chce kobiecie zrobic dobrze to moglby go nie miec wcale...pozdrawiam

Gość szrapnel
Sztucznie wywołany temat. Ukłony dla "redakcji" strony. :-)))

Gość LKFJRLGKHTIGEOWRFIH
"dzis po 2 porodach moj maz ma 18" - RANY, TWÓJ MĄŻ JEST PO DWÓCH PRODACH? i W DODATKU DZIĘKI NIM MA 18 cm?!

moj facet ma 18 cm i niestety musielismy zrezygnowac z niektorych pozycji. Przy wiekszosci razow mnie boli jakkolwiek bysmy tego nie robili :(

Gość haha 17, 18 22..
xD No az dziw ze srednia dlugos czlonka w Eropie wynosi 12 cm a tu co jedna to miala samych facetow w okolicach od 17 do 20 :D Radze mierzyc penisa bez jaj i od nasady.. tzn od podbrzusza nie od odbytu.. Bo co jaki tu facet zajrzy to sie kompleksow nabawi

Gość erdqw3red23313c
w ogole to loool i dla odpisujacych i dla rozpoczynajacej a co ludzie to kur.. jakies wrozki? skad wiemy jaka masz cip.... moze masz gleboka i luzna z natury a moze pltka i ciasna z natury 9999 kobiet nie bedzie bolec a ciebie tak no i co no i chu.... bzdurne pytania zadajesz PS ja mam 19cm i chcialbym mniej bo caly nie wchodzi eee i co ? zycie! ale ty widze ze chcesz zeby facet cie swoja maczuga rozoral. poczekaj pare lat z seksem bo gotowa nie jestes patrzac bo pytaniu