Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak on mogl to zrobic

Czy mam prawo byc zła????????

Polecane posty

W poniedzialek mam zaplanowany wyjzad do lekarza do innego miasta (150 km).Prosilam mojego faceta czy mnie zawiezie.Powiedzial ze tak.Ze wezmie dzien wolny z pracy i bedzie z mna.To bylo 2 tyg. ta rozmowa.Adzis rano pisze do mnie ze " kochanie , dzis niema kierownika i niemam wolnego na poniedzialek, nie gniewaj sie".Jestem strasznie zla na niego.Czy mam prawo czuc sie zawiedziona????????????

Gość takTakTak
na pewno, mogl kierownika wczesniej zapytac o wolne a tak naprwde to widac. ze mu sie nie chce z toba jechac :(

Gość o bejbe bejbe
tak masz prawo - rzuć go :(

doktor Dyer powiedzialby, ze nie, bo nie powinnas miec oczekiwan w stosunku dio niego, ani uwazac, ze cos Ci sie nalezy tylko dlatego ze ty bys tak nie postapila w tej sytuacji ale ja Ci mowie: pewnie, ze masz prawo! ja bym byla zla

na pewno, mogl kierownika wczesniej zapytac o wolne" a gówno prawda ... jesli koles pracuje u kogoś ( np u prywaciarza) to w takich zakładach pracy decyzje czesto gesto sa zmieniane co godzine ... i trzeba sie z tym pogodzic ... głupi przykład .. jutro miałem jechac ze swoja dziewczyna na wypad za miasto nie jedziemy... jutro jade w delegacje do Opola bo sie pozmieniały plany firmy.. i lipa

Gość to znaczy ze mial
zamiar zapytać o wolne dopiero dziś, choć wiedział o tym wyjezdzie od 2 tygodni i ci obiecał facet jest nieodpowiedzialny zupełnie

Gość moim zdaniem nie
owszem, mógł zapytać wcześniej, ale w niektórych firmach nie da się nic zaplanować wcześniej. Sama pracuję w takiej, w której choćbym mówiła o urlopie od tygodnia, to i tak czy go dostanę czy nie dowiaduję się dzień wcześniej, przeważnie po południu...

Mowilam mu o tym 2 tyg. temu zeby zalatwil sobie wolne na ten dzien.Powiedzial ok.A zrobill to na ostatnia chwile.I nie ma wolnego.A jak potzrebowal wolne bo musial cos zalatwiac z samochodem to bylo w ten wtorek to wolne sobie zalatwil.Mam juz go dosc.

Gość nie pieprz głupot facet
jak sie mówi tydzień wcześniej, że chcesz wolne bo jedziesz do lekarza to nie ma opcji zebyś go nie dostał jeśli mówisz dzień przed to rzeczywiście moze być różnie wyjazd z dziewczyną do lekarza to nie wypad za miasto, jak sie coś obiecuje co jest dla ukochanej osoby ważne to sie dotrzymuje słowa facet ewidentnie dał ciała

Na pewno czujesz się w tej chwili zawiedziona, ale jeśli zrozumiesz, że w życiu czasami nie wszystko co zapanowaliśmy wcześniej udaje się zrealizować , to złość Ci minie. Przecież to nie wina Twojego faceta, że w pracy wyskoczyła mu taka niespodzianka. A sama wiesz, że praca to ważna wartość w naszych czasach / kryzys/. A TY na pewno znajdziesz inny sposób by dojechać do tego lekarza, w końcu będziesz musiała:) PS jeszcze nie raz życie sprawi Ci takie niemiłe niespodzianki i będziesz musiała sobie z nimi poradzić. Oby było ich jak najmniej, czego Ci życzę.:)

nie pieprz głupot facet - tu masz racje. Wiedzial o tym wczesniej 2tyg. temu.I wiem ze gdyby powiedzial wczesniej ze potrzebuje wolne na ten dzien to by dostal.a dla mnie to bylo bardze wazne zeby ze mna pojechal.NIe cche jechac sama.Chcilam zeby tego dnia byl ze mna. I bede musiala jechac sama pociagiem.Bo nie mam z kim jechac.

Gość może ci korona
z głowy nie spadnie, jak pojedziesz pociągiem :O

I to ewidentnie jest jego wina, bo chciala to zalatwic na ostatnia chwile.A dzis kierownika nie ma.I niema jak sie spytac o wolne.A gdyby pogadal z nim wczesniej to by nie bylo problemu.Napewno by dostal.

Gość dotrzymywanie
słowa jest bardzo ważne jako cecha charakteru ja bym sie zastanowiła nad przyszłością z nim, jesli ci cos obiecuje i potem zapomina i ma to gdzieś a budzi sie na ostatnia chwile to znaczy, że niewielką wage przywiązuje do swoich słów i obietnic dla mnie jest bardzo ważne to, ze moge na kimś polegać, jak powie że "tak" to za miesiąc też jest "tak"

I wiem ze gdyby powiedzial wczesniej ze potrzebuje wolne na ten dzien to by dostal." tak autorko jak bys była jego szefem :D no ale realia sa zgoła inne ... bo jednak nie dostał wolnego ... i teraz pytanie :) ciekawe co tam jeszcze sobie uroisz w swojej głowie? Teraz padnie tysiac pytań dlaczego ? i tyle samo odpowiedzi ....stwierdzajacych ze twoj facet jest do dupy,nieodpowiedzialny ,ze nie mozna na nim polegac i ze nie mozna mu ufac ... no ale kobiety juz tak maja... :D ps.a ty nie masz rodziny , kuzynów, wujków ? co by cie mogli tam zawieś ?

Gość 1234567....
ja uważam że masz prawo być zła jak najbardziej ale musisz brać pod uwagę też to że praca to nie zabawa i czasem bywa na prawdę różnie mi też sie zdarzało że mój szef zawalił mi jakieś moje plany i co najwyżej w myślach go przeklinałam jednak prawda że Twój chłopak mógł powiedzieć o wolnym wcześniej a później przypomnieć szefowi że prosił w tym dniu o wolne

Dokladnie tak.Zawiodlam sie na nim.Coraz czesciej zastanawiam sie nad tym zwiazkiem.Czy jest sens w nim tkwic,kiedy nie moge polegac na swoim partnerze.W waznych kwestiach juz mnie pare razy zawiodl.

ja bym sie zastanowiła nad przyszłością z nim," a zaraz ci madre forumowiczki podpowiedzą zebys mu zrobiła szlaban na sex na jakieś 3 tygodnie za kare ...:P

Wiem ze dostal by wolne.We wtorek mial cos do zalatwienia i zapytal sie i dostal wolne.A potrzebne bylo bo cos z samochodem zalatwial.Raczej ja jestem wazniejsza niz samochod. Ja tego dnia chcialam jechac z nim.Bo to jest dla mnie trudno dzien i chialam bardzo zeby to on byl przy mnie a nie nikt inny.

Gość problem jest podstawowy
czy on nie pojedzie z tobą z przyczyn od siebie niezaleznych czy tez przez własne zaniedbanie z tego co piszesz wynika, że to nie w firmie jest taki układ , że mu nie dali wolnego bo coś tam sie zmieniło, tylko on chciał poprosić o wolne dopiero dziś, a dziś akurat nie ma kierownika wiec nie ma z kim tego ustalić w związku z tym wina jest ewidentnie twojego faceta, jeżeli wiedział o tym wyjezdzie dwa tygodnie przed terminem i obiecał ci, że cie zawiezie powinien odpowiednio wcześniej ustalić to w pracy i nie narażać cie w ostatniej chwili na nerwy i organizowanie sobie transportu tak jak tutaj ktoś napisał ..... brak odpowiedzialności

Gość faceci tak mają
i dlatego kobiety szybko uczą się być zaradne

Napisal do mnie ze zwolni sie z pracy w poniedzialek i mnie zawiezie.A jaka mam pewnosc ze go zwolnia????Wiec zalatwiam sobie inny transport.Ostatecznie pojade pociagiem.A ja sobie to zapamietam.

.A potrzebne bylo bo cos z samochodem zalatwial.Raczej ja jestem wazniejsza niz samochod." i te porównania :D:D:D alez skąd ... auto zawsze jest dla faceta wazniejsze !!!!!!!

A ja sobie to zapamietam." no mówiłem :) proponuje brak wspólzycia na 2 miechy :D