Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Połamana Madzia

Wieeeeelki problem

Polecane posty

Gość Połamana Madzia

witam. Jestem na wakacjach. Tydzień temu przez głupote, bo skakałam przez brame złamałam sobie noge. Pojechałam na pogotowie, założyli gips wiadomo wszystko pięknie ładnie, gips na trzy tygodnie. Problem w tym, że dali mi tylko wypis ze szpitala, a ja muszę wrócić do domu, w sierpniu mam praktykę zawodową przez cały miesiąc. I teraz kilka pytań. -na praktykę nie pójdę no bo jak? -nie dostanę l4 od lekarza bo za długo zwlekam(lekarz rodzinny który jest 350 km dalej bo tyle też mieszkam od miejsca w którym się znajduję.) -Nie moge osobiscie sie zglosić na praktykę, bo nie mam jak wrócić do domu, 8 godzin w PKSie nie wysiedze z nogą w gipsie, a nie ma kto po mnie pojechac. -jak to będzie z tą praktyką? Czy szef da mi urlop bezpłatny, kiedy o to poproszę? 30 sierpnia 2009 roku kończy mi się umowa, ponieważ już kończę praktykę, mam 19 lat czy ma jakieś prawo mi przedłużyć praktykę z racji, że nie bylam przez ten miesiąc? L4 nie dostanę, bo nie zgłoszę się do lekarza, poza tym już dawno powinnam się zgłosic a nie wiadomo kiedy będę w domu. Proszę o pomoc ;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować