Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _allka26_

Poratujcie mnie mamy jutro wyjeżdżamy a ja zachorowałam lekarz mnie nie przyjmie

Polecane posty

Gość _allka26_

bo ma za duzo ludzi!!! :( boje sie że to angina - mam 37,5 stopnia boli mnie gardło, jest czerwone do tego pwiększony migdał i węzły chłonne z lewej strony. Co robić jak sie ratować domowymi sposobami, boje sie ze zaraże 1,5 roczna córkę, męża... i wakacje przemienią sie w szpital :( co robić?? :(

wez ssij cholinex, moze polopiryne S na noc bierz, vit.C, albo lepiej calcium C. Jesli to angina to moze pomoc antybiotyk raczej

Gość _allka26_
dziękuje Aga :)

lekarz cie nie przyjal to zawsze mozesz probowac isc wieczorem na pogotowie. Powiedz , ze bardzo zle sie czujesz i masz male dziecko w domu to na pewno przepisza jakis antybiotyk. A z domowych sposobow to jak poprzedniczki : polopiryna s, cos na gardlo, mozesz sobie wziac witamine c 1000 itp no, ale nikt nie gwarantuje ze do jutra przejdzie z antybiotykiem na pewno pojdzie szybciej

to pojdź gdzies prywatnie juz lepiej odżałowac te kilkadziesiat zlotych na wizyte niż miec urlop zmarnowany

idz prywatnie, swoja droga u nas nie bylo jeszcze przypadku aby lekarz nie przyjął... Skoro podejrzewasz angine to zadne srodki domowe nei pomogą, tylko antybiotyk, na gardlo polecam lekarstwa w aerozolu, wydaje mis ie ze lepiej dzialaja, np tantum verde