Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska1991

piegi

Polecane posty

Gość kaska1991

witam wszystkie panie chcialabym zaczerpnac waszej rady. a wiec mam piegi nos czolo i policzki i chcialabym je delikatnie usnac albo poprostu zrobic cos aby byy mniej widoczne czy ktoras z was ma jakies sprawdzone sposoby?z gory dzieki za odpowiedzi

Gość kaska1991
no prosze piszcie!

ja jestem cala piegata;) kiedys tez mi przeszkadzaly piegi i babcia mnie smarowala pietruszka albo cytryna...i cos tam schodzilo...ale teraz sobie zycia bez nich nie wyobrazam! ;D

Gość x.Piegusek.x
Też mam piegi. Kiedyś tak mnie denerwowały,że zrobiłabym wszystko by je usunąć . Ale teraz wgl. mi nie przeszkadzają... (; ^^ Słyszałam, ze na rozjaśnienie piegów robi sie maseczke z ogórków. x] Ogórki zielone na buźke na 20 min i powinny sie rozjaśnic . (;

Miałam piegi ale zgineły ! ;D 1.W Wielkanoc...już z dwa razy umyłam buzie w wodzie po jajkach. 2.Unikam troszkę słońca. 3.Używam bardzo jaśniutkiego podkładu ,,,to też chroni przed promieniami. 4.I oczywiście jak koleżanka z góry mówi...Maseczka z ogórków o tak ;p

Szczerze to nadal bym chciała troszkę mieć piegów na policzkach ...:) Ale jakoś mi nie wyskakują już,